Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Zweifelscheid

Zweifelscheid-Engelsdorf, Duitsland

 

groepsaccommodatie-zweifelscheidgroepsaccommodatie-zweifelscheidgroepsaccommodatie-zweifelscheidgroepsaccommodatie-zweifelscheidgroepsaccommodatie-zweifelscheid
Favoriet 
 

v.a. 952

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Zweifelscheid in Zweifelscheid-Engelsdorf

Deze in 2018 geheel verbouwde galerie vakantiehuis biedt in vijf slaapkamers en drie badkamers plaats aan maximaal 18 gasten. Exclusief gebruik!

Deze groepsaccommodatie is een prachtig vakantiehuis gelegen in het Duits-Luxemburgse natuurpark. Groepen tot en met 18 personen (met kinderen) zijn welkom in deze fantastisch omgeving waar de eigenaren je ontvangen in een gezellige en comfortabele sfeer!

Groepsaccommodatie in de Eifel met fijn terras 🏡

In het kleine Eifeldorpje Zweifelscheid (Eifelkreis Bitburg-Prüm), in het Duits-Luxemburgse natuurpark en het rotsland van de Zuid-Eifel, ligt dit vakantiehuis. Dit vakantiehuis van 150 m² beschikt over 5 slaapkamers, 3 badkamers en een grote galerij als gecombineerd eet-, woon- en keukengedeelte, evenals twee galerijen met extra woonruimtes. De maximale bezetting is 18 gasten, waarvan maximaal 14 volwassenen. Huisdieren zijn welkom bij deze accommodatie, dus neem je viervoeter gezellig mee. In de zomermaanden kun je barbecuen op het terras, waar het tevens goed vertoeven is met een drankje in je hand.

Geniet van de omringde natuur ☘️

Het Felsenland Südeifel is door de natuur gezegend met een unieke diversiteit. De bizarre rotsformaties van Luxemburgse zandsteen rond het Ferschweiler-plateau en in het noorden de leistenen kliffen van de Islek langs de diepe dalen van de Enz en de Our vormen de kern van het natuurpark Zuid-Eifel en het Duits-Luxemburgse natuurpark. Veelbezochte excursiebestemmingen in het Felsenland zijn de Teufelsschlucht met het naar hem vernoemde natuurparkcentrum en het grote dinosauruspark.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Duitsland

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem