Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Neuastenberg

Neuastenberg, Duitsland

 

vakantiehuis-neuastenbergvakantiehuis-neuastenbergvakantiehuis-neuastenbergvakantiehuis-neuastenbergvakantiehuis-neuastenberg
Favoriet 
 

v.a. 948

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 8 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Neuastenberg in Neuastenberg

Dit luxe, grote ingerichte appartement is gelegen in Neuastenberg in de buurt van Winterberg. De groepsaccommodatie is direct aan de skipiste gelegen van Neuastenberg (Postwiese).

Dit luxe, grote ingerichte appartement is gelegen in Neuastenberg. De groepsaccommodatie is direct aan de skipiste gelegen van Neuastenberg (Postwiese).

Een groepsaccommodatie in Duitsland, direct aan de piste 


Via de entree kom je in de sfeervolle woonkamer met open keuken. De ruime woonkamer beschikt over een gezellige zithoek en geeft je toegang tot het terras en tuin. Zelfs tot de skipiste! Vanaf de woonkamer heeft ervaar je het prachtige uitzicht. Er zijn Nederlandse TV-zenders aanwezig. De open keuken is voorzien van alle moderne gemakken en een ruime eettafel. Er zijn 2x een tweepersoonsbed, 2 stapelbedden en een slaapbank. De moderne badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, wastafel met spiegel en toilet. Er is zelfs een sauna aanwezig waar het heerlijk genieten is na een lange dag op de piste of genietend in de natuur.

Samen op wintersport


Neuastenberg ligt op slechts 6 kilometer van de bekende wintersportplaats Winterberg, alwaar het ook in de zomer goed toeven is. Het appartement ligt op begane grond (tuin-niveau) en beschikt over een eigen parkeerplaats. Winterberg is op 4 kilometer bereikbaar. In Neuastenberg zijn er enkele restaurants en een bakkerij te vinden. Zowel in de zomer als winter biedt deze accommodatie een grandioos uitzicht op de Kahlen Asten en het heuvelachtige landschap. Er zijn volop mogelijkheden om te ontspannen en in te spannen.
 
Bekijk hier alle


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 948,-   Boek
Van 06-05-2024 t/m 10-05-2024 (4 dagen) 1.841,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem