Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig 6 persoons appartement in Monschau met gratis WiFi.

Monschau, Duitsland

 

prachtig-6-persoons-appartement-in-monschau-met-gratis-wifiprachtig-6-persoons-appartement-in-monschau-met-gratis-wifiprachtig-6-persoons-appartement-in-monschau-met-gratis-wifiprachtig-6-persoons-appartement-in-monschau-met-gratis-wifiprachtig-6-persoons-appartement-in-monschau-met-gratis-wifi
Favoriet 
     

    v.a. 462

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Prachtig 6 persoons appartement in Monschau met gratis WiFi. in Monschau

    In deze prachtige vakantiewoning voor vier tot zes personen voelt u zich helemaal thuis! De knusse uitstraling, fijne bank, gezellige eettafel en landelijke open keuken ademen een en al sfeer. Trek erop uit in de onbeschrijfelijk mooie omgeving van Monschau. Ontdek de dichte bossen, prachtige uitzichten en wilde beekjes. Bezoek de plaatselijke (warme) bakker, wandel langs de verschillende bezienswaardigheden en de prachtige vakwerkhuizen of wandel de prachtige natuur van de Eifeler in aan de hand van een van de wandelroutes.

    De vakantiewoning voor vier tot zes personen beschikt over een knusse woonkamer met een fijne hoekbank, een grote eettafel voor zes personen en een open keuken welke is voorzien van alle gemakken. Er is een filter koffiezetapparaat. De badkamer beschikt over een douche, wasbak en toilet. Op de eerste verdieping vindt u twee slaapkamers waarvan één voorzien is van vier éénpersoons boxspringbedden en één slaapkamer is voorzien van twee éénpersoons boxspringbedden.Wanneer u de deuren naar buiten opent stapt u op een eigen terras met tuinmeubelen en een privé ingang.Er is ruimte voor het parkeren van één auto bij het vakantieverblijf.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    22 pers.
    Landhuis Waldeifel XL

    Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

    Malberg

      Roompot Eifelpark Kronenburger See

      4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

      Dahlem