Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantievilla Heimbach

Heimbach, Duitsland

 

vakantievilla-heimbachvakantievilla-heimbachvakantievilla-heimbachvakantievilla-heimbachvakantievilla-heimbach
Favoriet 
 

v.a. 1.212

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantievilla Heimbach in Heimbach

Je kunt met maximaal 12 personen heerlijk verblijven in deze comfortabele villa met een gebruiksoppervlakte van circa 152 m2 ruim van opzet.

Je kunt met maximaal 12 personen heerlijk verblijven in deze comfortabele villa met een gebruiksoppervlakte van circa 152 m2 ruim van opzet. 

Groepsaccommodatie in de Eifel middenin de natuur

Je hebt de beschikking over drie woonlagen. In het souterrain bevinden zich 3 slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Daarnaast zijn hier 2 badkamers. De begane grond bestaat uit een sfeervolle woonkamer met een zit- en eethoek. De zithoek heeft een flatscreen-tv, dvd-speler en radio-/cd-speler. De compleet ingerichte open keuken beschikt onder andere over een gaskookplaat, combimagnetron en vaatwasser. Vanaf deze kamer heb je ook toegang tot het balkon met tuinmeubilair. De overige slaapkamers bevinden zich op de eerste verdieping. Hier zijn 3 badkamers. Op twee van de zes slaapkamers hangt een flatscreen-tv. Uiteraard beschik je in de accommodatie en op het resort over gratis wifi. Je kunt de auto parkeren op de centrale parkeerplaats op loopafstand.

Genieten van de faciliteiten op het vakantiepark

Eén van de leukste activiteiten tijdens de vakantie is zwemmen! Samen met de kids spetteren in het peuterbad of ontspannen baantjes trekken. Als gast heb je dagelijks gratis toegang tot het overdekt zwembad én het openluchtzwembad. Met mooi weer kun je ook de verkoeling opzoeken van het meer. Wil je op de sportieve tour, denk aan outdoor activiteiten als mountainbiken, waterfietsen op het meer, vissen, beachvolleyballen en meer. Of huur een fiets op het park en trek eropuit. De groene omgeving is er perfect voor! Een vakantie in de Eifel betekent een vakantie vol natuurschoon, de mooiste wandelroutes en uitdagende mountainbiketochten. Maar er is er meer… ga een middagje shoppen in Aken, bezoek met de kids één van de wildparken of beleef alle pret in Phantasialand. De Eifel heeft veel te bieden.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

22 pers.
Landhuis Waldeifel XL

Landhuis Waldeifel XL groot en luxe vakantiehuis met wellness in Duitse Zuid-EifelLuxe vakantievilla om te luieren of actief op pad te gaan Dit luxe vakantiehuis heeft alles in huis om te genieten van een heerlijke vakantie. In ieder seizoen kun je ..

Malberg

    Roompot Eifelpark Kronenburger See

    4x overnachtenincl. eindschoonmaakgratis WiFigratis parkerenRoompot Eifelpark Kronenburger See is een gezellig vakantiepark gelegen in het Eifelgebied in Duitsland. De heuvelachtige omgeving van het vakantiepark is perfect voor het maken van mooie fi..

    Dahlem