Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Monschau

Duitsland

 

  12 pers.
  Groepsaccommodatie voor 12 personen nabij Monschau

  In het grote natuurpark Ardennnen-Eifel, op een paar kilometer van de Duits-Belgische grens tref je dit mooie vakantiehuis aan. Het ligt in het beekdal van de Kleine Laufenbach vlakbij Monschau op de randen van de Hoge Venen. In dit prachtige gebied ..

  Monschau

   12 pers.
   Bijzondere groepsaccommodatie voor 12 personen.

   Nergens vindt u zo dicht bij huis zo'n mooie omgeving met bergen, wilde beekjes en dichte bossen. Kom en geniet van de schitterende omgeving! Deze prachtige accommodatie is een ideaal vertrekpunt voor wandel- en mountainbike tochten. u vindt deze acc..

   Monschau

    4 pers.
    Prachtig 4 persoons appartement in Monschau

    In dit prachtige vier persoonsvakantieappartement voelt u zich helemaal thuis! De knusse uitstraling, fijne bank, gezellige eettafel en landelijke open keuken ademen een en al sfeer. Trek erop uit in de onbeschrijfelijk mooie omgeving van Monschau. O..

    Monschau

     6 pers.
     Prachtig 6 persoons appartement in Monschau met gratis WiFi.

     In deze prachtige vakantiewoning voor vier tot zes personen voelt u zich helemaal thuis! De knusse uitstraling, fijne bank, gezellige eettafel en landelijke open keuken ademen een en al sfeer. Trek erop uit in de onbeschrijfelijk mooie omgeving van M..

     Monschau

      6 pers.
      Leuke 6 persoons vakantiewoning met gratis internet

      In het grote natuurpark Ardennnen-Eifel, op een paar kilometer van de Duits-Belgische grens treft u dit mooie vakantiehuis aan. Prachtige omgeving om lekker te gaan hiken, fietsen, klimmen, wandelen, paardrijden, vissen of zwemmen . De woning ligt in..

      Monschau

       4 pers.
       Prachtig 4 persoons appartement met draadloos internet.

       Nergens vindt u zo dicht bij huis zo'n mooie omgeving met bergen, wilde beekjes en dichte bossen. Kom en geniet van de schitterende omgeving! Vanuit deze voormalige Huismeesterswoning heeft u een schitterend uitzicht op de Rur en een ideaal vertrekpu..

       Monschau

       Luxe vakantiehuizen te huur in Duitsland, o.a. in Winterberg       Duitsland is voor veel Nederlanders een populair vakantieland; gewilde bestemmingen zijn onder andere de Alpen rond het Bodenmeer, en het stroomgebied van de Rijn. Prachtige steden met mooie winkels, een bruisend nachtleven, gezellige festivals, de jaarlijkse kerstmarkten, dorpen uit de tijd van de middeleeuwen, een kleurrijk platteland, kastelen en niet te vergeten om heerlijk te fietsen, wandelen of gewoon lekker te ontspannen.

       Op vakantie naar Duitsland, of gewoon een heerlijk weekendje weg. Steeds meer wordt Duitsland ontdekt als een super-vakantieland. Ontspannen sfeer, prachtige natuur en de prijs-kwaliteitsverhouding is uitstekend.