Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantie appartementen Blankenberge - Mooie 4 persoons suite met balkon en zeezicht in Blankenberge

Blankenberge, België

 

mooie-4-persoons-suite-met-balkon-en-zeezicht-in-blankenbergemooie-4-persoons-suite-met-balkon-en-zeezicht-in-blankenbergemooie-4-persoons-suite-met-balkon-en-zeezicht-in-blankenbergemooie-4-persoons-suite-met-balkon-en-zeezicht-in-blankenbergemooie-4-persoons-suite-met-balkon-en-zeezicht-in-blankenberge
Favoriet 
     

    v.a. 301

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantie appartementen Blankenberge - Mooie 4 persoons suite met balkon en zeezicht in Blankenberge in Blankenberge

    Gezellig appartement voor vier personen met een balkon en zeezicht direct aan de kust. Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen/vakantiesuites. De vakantiesuites zijn voorzien van alle comfort: stijlvolle afwerking, douche en wc, kabeltelevisie, balkon met tuinmeubelen. Voor jong en oud is Blankenberge een geweldige mix van natuur, cultuur, gastronomie en entertainment.

    Het appartement heeft een gezellig ingerichte woonkamer met eet- en zithoek met televisie. De open keuken met koelkast, koffiezetapparaat, vaatwasser, vierpits kookstel, waterkoker, borden, bestek, glazen en dergelijke. Er is één slaaphoek met een stapelbed en in de woonkamer is de zithoek eenvoudig om te toveren tot een comfortabele tweepersoons bedbank. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Het appartement is gelegen aan de zeekant en is voorzien van een balkon met terrasmeubelen.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser