Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Blankenberge

België

 

10 pers.
Vakantiehuis Blankenberge

Een dakappartement met aan beide zijden een gemeubeld terras. Ideaal om van het zonnetje te genieten! Het perfecte verblijf voor grote groepen tot en met 10 personen.Een dakappartement met aan beide zijden een gemeubileerd terras. Ideaal om van het z..

Blankenberge

Beach Palace

4-daagse Zonvakantie naar Noordzeekust bij Beach PalaceDit luxe hotel ligt op de zeedijk in Blankenberge. Pal aan het strand. Binnen enkele minuten sta je in het stadscentrum. In het hotel kun je heerlijk relaxen. Stap in de sauna of het stoombad en ..

Blankenberge

Aazaert

4-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij AazaertOvernacht je in dit hotel, dan waai je heerlijk uit. Of het nu zomer of winter is. En terug in het hotel ervaar je de gastvrijheid, warmte en luxe. De kamers zijn comfortabel en iedere dag staat er e..

Blankenberge

Holiday Suites Blankenberge

4-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij Holiday Suites BlankenbergeDaar aan de kust de mooie of schone in het Vlaams Belgische kust verwelkomt Holiday Suites Blankenberge je met open armen. Direct aan de boulevard en het strand ligt dit modere ap..

Blankenberge

Cavalli

4-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij CavalliDit fijne hotel ligt in het hart van de stad maar ook op korte afstand van het strand en de gezellige boulevard. Shoppen, cultuur snuiven en leuke restaurants. Alles is hier mogelijk. En natuurlijk s..

Blankenberge

Corsendonk Club Duinse Polders

4-daagse Autovakantie naar Noordzeekust bij Corsendonk Club Duinse PoldersDit hotel ligt op slechts 200 meter van het strand en de boulevard van Blankenberge. Ga de imposante pier op of duik een strandtent in. Wissel een bezoek aan het strand af met ..

Blankenberge

  Verblijfpark Beachside

  Verblijfpark Beachside, Blankenberge (West-Vlaanderen) A. Ruzettelaan 191 8370   Blankenberge België Verblijfpark Beachside ligt in Blankenberge en beschikt over 15 accommodaties. Verblijfpark Beachside wordt beoordeeld met een: 7.7 en heeft een..

  Blankenberge

   Holiday Suites Appartementen Blankenberge

   Holiday Suites Appartementen Blankenberge, Blankenberge (West-Vlaanderen) Zeedijk 96 8377   Blankenberge België Holiday Suites Appartementen Blankenberge ligt in Blankenberge en beschikt over 23 accommodaties. Holiday Suites Appartementen Blanke..

   Blankenberge

    4 pers.
    Vakantie appartementen Blankenberge - 4 persoons appartement met balkon aan de zonzijde in Blankenberge

    's Morgens gaan de gordijnen open en dan kunt u meteen genieten van een prachtig uitzicht vanuit dit vier persoons appartement over de stad. Kan het nog beter? Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met v..

    Blankenberge

     4 pers.
     Vakantie appartementen Blankenberge - Mooie 4 persoons suite met balkon en zeezicht in Blankenberge

     Gezellig appartement voor vier personen met een balkon en zeezicht direct aan de kust. Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen/vakantiesuites. De vakantiesuites zijn voorzie..

     Blankenberge

      4 pers.
      Vakantie appartementen Blankenberge - 4 persoons suite met balkon en zeezicht in Blankenberge

      's Morgens de gordijnen open en dan meteen genieten van een prachtig uitzicht over strand en zee. Kan het nog beter? Gezellig appartement voor vier personen (twee volwassenen en twee kinderen) direct aan de kust. Centraal gelegen aan de zeedijk en op..

      Blankenberge

       2 pers.
       Vakantie appartementen Blankenberge - Mooie 2 persoons suite met balkon en zeezicht in Blankenberge

       's Morgens gaan de gordijnen open en dan kunt u meteen genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Kan het nog beter? Gezellig appartement voor twee personen met een balkon en zeezicht direct aan de kust van Blankenberge. Centraal gelegen aan de..

       Blankenberge

        2 pers.
        Vakantie appartementen Blankenberge - 2 persoons voor mindervaliden aangepaste suite in Blankenberge

        Aangepast appartement voor mindervaliden, geschikt twee personen direct aan de kust. Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen en penthouses. De vakantiesuites zijn voorzien v..

        Blankenberge

         4 pers.
         Vakantie appartementen Blankenberge - 4 persoons Penthouse met rooftopterras en zeezicht in Blankenberge

         's Morgens de gordijnen open en dan meteen genieten van een prachtig uitzicht over strand en zee en aan de zonzijde met uitzicht op over Blankenberge. Kan het nog beter? Luxe Penthouse voor vier personen direct aan de kust. Centraal gelegen aan de ze..

         Blankenberge

          5 pers.
          Vakantie appartementen Blankenberge - Mooi 5 persoons appartement met balkon aan de zonzijde in Blankenberge

          's Morgens gaan de gordijnen open en dan kunt u meteen genieten van een prachtig uitzicht over de stad. Kan het nog beter? Gezellig appartement voor twee volwassenen en drie kinderen met een balkon direct aan de kust van Blankenberge. Centraal gelege..

          Blankenberge

           10 pers.
           Vakantie appartementen Blankenberge - Prachtig 10 persoons Penthouse met rooftopterras en zeezicht

           Prachtig 10 persoons Penthouse direct aan de kust met een prachtig uitzicht over het strand en de zee. Centraal gelegen aan de zeedijk, het strand en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen en penthouses. Voo..

           Blankenberge

            4 pers.
            Vakantie appartementen Blankenberge - 4 persoons appartement met balkon aan de zonzijde in Blankenberge

            Vanuit dit appartement voor vier personen geniet u van een prachtig uitzicht over de stad Blankenberge. Kan het nog beter? Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen en penthou..

            Blankenberge

             4 pers.
             Vakantie appartementen Blankenberge - Mooi 4 persoons suite met zeezicht in Blankenberge

             's Morgens de gordijnen open en dan kunt u meteen genieten van een prachtig uitzicht over strand en zee. Kan het nog beter? Gezellig appartement voor vier personen direct aan de kust. Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt..

             Blankenberge

              

             Charmante vakantiehuizen en chalets in de Belgische Ardennen             Ons buurland met haar sympathieke inwoners wordt jaarlijks door vele miljoenen Nederlanders voor een korte vakantie België bezocht. Veelal is dit voor een dagtrip of korte vakantie in een van de vele schitterende steden die België kent zoals Antwerpen, Brugge, Brussel of Gent. Centraal staan dan vooral cultuur, winkelen en het brede culinaire aanbod.
             Echter steeds meer Nederlanders ontdekken België om de meest uiteenlopende redenen ook als zomerbestemming. En terecht. Een vakantie België heeft namelijk veel te bieden. Het land heeft een schitterende kuststreek waar men optimaal kan genieten van een strandvakantie. De  natuurlijke gastvrijheid van onze zuiderburen, de vele restaurantjes en uitgaansmogelijkheden zorgen ervoor dat u zich als vakantieganger waant in een ver buitenland. 

             Antwerpen ligt vlak over de grens en is zo leuk dat je jezelf tekort doet als je er niet zo nu en dan een weekendje naartoe gaat. Je kan natuurlijk gemakkelijk binnen een dag op en neer, maar met een van tevoren geboekt goedkoop hotel Antwerpen leren kennen is wel zo relaxed, vooral als je ook het uitgaansleven wilt ontdekken. Met de auto is het heel goed mogelijk om door België te reizen. Over het algemeen zijn de wegen vrij goed. Wel kunnen de wegen in België van mindere kwaliteit zijn dan in Nederland.