Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantie appartementen Blankenberge - 2 persoons voor mindervaliden aangepaste suite in Blankenberge

Blankenberge, België

 

2-persoons-voor-mindervaliden-aangepaste-suite-in-blankenberge2-persoons-voor-mindervaliden-aangepaste-suite-in-blankenberge2-persoons-voor-mindervaliden-aangepaste-suite-in-blankenberge2-persoons-voor-mindervaliden-aangepaste-suite-in-blankenberge2-persoons-voor-mindervaliden-aangepaste-suite-in-blankenberge
Favoriet 
     

    v.a. 195

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Vakantie appartementen Blankenberge - 2 persoons voor mindervaliden aangepaste suite in Blankenberge in Blankenberge

    Aangepast appartement voor mindervaliden, geschikt twee personen direct aan de kust. Centraal gelegen aan de zeedijk en op 450m van de jachthaven vindt u deze residentie met verschillende appartementen en penthouses. De vakantiesuites zijn voorzien van alle comfort: stijlvolle afwerking, douche en wc, kabeltelevisie, balkon met tuinmeubelen. Voor jong en oud is Blankenberge een geweldige mix van natuur, cultuur, gastronomie en entertainment.

    Het appartement is gelegen op de begane grond aan de zonnezijde. Brede deuropeningen, een aangepaste badkamer met een douche met een zitje en een steun, de wastafel is geplaatst op rolstoelhoogte en ook het toilet is voorzien van een steun. Het appartement heeft een gezellige woonkamer met een comfortabele eet- en zithoek met TV. In de woonkamer is er een slaaphoek met een tweepersoonsbed. De open keuken heeft onder andere een koelkast, magnetron, vaatwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker en een vierpits kookstel.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser