Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Mila

Sant Lluis, Spanje

 

villa-milavilla-milavilla-milavilla-milavilla-mila
Favoriet 
     

    v.a. 2.568

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa Mila in Sant Lluis

    Prachtige villa op een idyllische locatie in Marina de Son Ganxo op Menorca, op slechts een paar meter van de zee, met een privézwembad en een capaciteit voor 8 personen.

    De indrukwekkende villa biedt een visueel boeiende ervaring met uitzicht op zee vanaf de buitenkant. Gasten kunnen genieten van een zwembad van 10 meter lang en 4 meter breed, met chloor en een variabele diepte tot 1,8 meter, ideaal om te verfrissen en te ontspannen. Bovendien beschikt het over een ruime ligweide, perfect om te genieten van het warme klimaat. Een ingebouwde barbecue geeft een culinair tintje aan het verblijf en nodigt bezoekers uit om buiten heerlijke maaltijden te bereiden. Een buitentoilet voor extra gemak. Een grote veranda vormt een aanvulling op de buitenruimte en biedt een heerlijke plek om te socialiseren, uit te rusten en te genieten van de zeebries.

    De majestueuze villa, ontworpen op één verdieping, biedt een luxueus en functioneel interieur voor een ongeëvenaarde accommodatie-ervaring. Bij binnenkomst worden de gasten begroet door een ruime woonkamer met drie comfortabele banken, een smart-tv en airconditioning voor extra comfort. De open keuken, uitgerust met een keramische kookplaat en alle benodigde faciliteiten, nodigt uit tot het bereiden van heerlijke maaltijden terwijl u geniet van het gezelschap van familie en vrienden. Voor rust heeft de villa twee grote slaapkamers, elk met een tweepersoonsbed, kledingkast, airconditioning en een eigen badkamer, die privacy en comfort bieden. Daarnaast delen twee extra slaapkamers met twee eenpersoonsbedden, ook uitgerust met airconditioning en kledingkasten, een en-suite badkamer. Het gemak wordt uitgebreid door de aanwezigheid van een wasmachine en droger die beschikbaar zijn voor de gasten. Voor degenen die met een baby reizen, zijn er een wieg en een kinderstoel aanwezig, zodat een comfortabel verblijf gegarandeerd is.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm