Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Servigroup Diplomatic Hotel

Benidorm, Spanje

 

servigroup-diplomatic-hotel
Favoriet 
 

v.a. 403

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Servigroup Diplomatic Hotel in Benidorm

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qua faciliteiten en animatieprogramma dus vooral op volwassenen, waardoor u hier niet snel lawaaierige kinderen zult aantreffen. Waar vele hotels en appartementen zich in hoge torenflats bevinden, heeft dit hotel maximaal 5 etages, fijn wanneer u bijvoorbeeld last van hoogtevrees heeft. Het restaurant serveert smakelijke buffetten met daarnaast een fijn showcooking gedeelte. In het hotel vindt u naast 3 zwembaden ook een wellnessgedeelte met verwarmd binnenbad, jacuzzi en een fitnessruimte. In de hoogseizoenmaanden is er regelmatig animatie / live muziek en kunt u tegen een borg tevens gebruik maken van gratis badhanddoeken en parasols. Kortom: een heerlijk hotel voor uw vakantie, boek en geniet van de gastvrijheid van

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen!
De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel!
Het hotel is adult recommended en richt zich qua faciliteiten en animatieprogramma dus vooral op volwassenen, waardoor u hier niet snel lawaaierige kinderen zult aantreffen.

Waar vele hotels en appartementen zich in hoge torenflats bevinden, heeft dit hotel maximaal 5 etages, fijn wanneer u bijvoorbeeld last van hoogtevrees heeft.
Het restaurant serveert smakelijke buffetten met daarnaast een fijn showcooking gedeelte.

In het hotel vindt u naast 3 zwembaden ook een wellnessgedeelte met verwarmd binnenbad, jacuzzi en een fitnessruimte. In de hoogseizoenmaanden is er regelmatig animatie / live muziek en kunt u tegen een borg tevens gebruik maken van gratis badhanddoeken en parasols.

Kortom: een heerlijk hotel voor uw vakantie, boek en geniet van de gastvrijheid van Hotel Servigroup Diplomatic!

Het hotel ligt aan de Calle Gerona, een bekende straat in het Levante gedeelte met een groot aanbod aan terrasjes, bars en restaurants. U heeft alles binnen handbereik tijdens uw verblijf.
Zo ligt het strand op 3 minuten lopen en wandelt u in zo'n 6 minuten naar het gezellige, grotendeels autovrije oude centrum van Benidorm. Het levendige uitgaansgebied Rincon de Loix ligt op ca. 7 minuten wandelen.

- Centrum: In het centrum van Levante
- Old town: ca. 500 m
- Strand: ca. 300 m

Met de auto:
- Tegen betaling kunt u een parkeerplaats reserveren

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Alicante: ca. 58 km
- Bij onze vliegreizen is de transfer niet inbegrepen. Wij raden u aan om deze bij te boeken. Dit doet u eenvoudig in de vervolgstappen van het boekingsproces

Maaltijden in buffetvorm met showcooking
Regelmatig themabuffetten
Aandacht voor glutenvrije diëten
Huisdieren tot maximaal 5 kg tegen betaling toegestaan

De kamers zijn comfortabel en beschikken allen over:
- Telefoon
- Tv
- Airconditioning
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn
- Koelkastje
- Kluisje
- Balkon

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor