Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Riogordo

Riogordo, Spanje

 

vakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordovakantiehuis-riogordo
Favoriet 
 

v.a. 1.759

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 13 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Riogordo in Riogordo

Deze groepsaccommodatie is een landelijk gelegen woning met Andalusisch karakter gelegen op 5 minuutjes van het witte dorpje Riogordo. Het huis is gelegen langs een makkelijk berijdbare zandweg.

Deze cortijo bestaat uit een hoofdwoning en een appartement. Het interieur bevat typische Andalusische elementen zoals hoge plafonds met houten balken, houten luikjes, terracotta vloertegels, haardvuur, ... Buiten is er een traditionele pizzaoven. Het huis ligt in een olijfgaard van 70 are. Je bevindt je hier midden in de natuur maar toch op een half uurtje van de Middellandse Zee. Het huis en appartement zijn beschikbaar als één geheel of je kan kiezen om enkel het huis of appartement te huren. In dit geval wordt het andere deel niet verhuurd zodat je alleen met je familie of groep verblijft.

Groepsaccommodatie in Spanje met privé zwembad 🤩

Via het terras met grote, houten eettafel en buitenkeuken kom je in de living terecht. Deze is voorzien van een eettafel (8/12 p) en zithoek met open haard. Er is een geriefelijk keukentje, twee twee-persoons slaapkamers en een vierpersoons slaapkamer. In de slaapkamers is er airco aanwezig. Er zijn twee gerenoveerde badkamers voorzien van inloopdouche en wc. Verder is er nog een berging met wasmachine. Wifi is aanwezig. Het appartement biedt ruimte voor vijf personen. Via een buitentrap kom je op je eigen terras terecht. Hier is een kleine buitenkeuken voorzien. Via dit terras kom je terecht in het appartement. Er is een ruime woonkamer met open keuken, een slaapkamer voor twee personen en een ruime kamer voor drie. De slaapkamers hebben airco. De badkamer is voorzien van douche en wc. Wifi is aanwezig.

Genieten in de Spaanse zon ☀️

De tuin bestaat uit een olijfgaard waar je rustig in de schaduw onder de bomen kan zitten. In het zuiden van Spanje kan een zwembad natuurlijk niet ontbreken. Casa Gusta la Vista beschikt over een zwembad van 28m² waar je naar alle plezier kan zwemmen of spelen. Hier kan je even rusten op de ligbedden onder de grote eik of op het zonneterras nabij en rond het zwembad.

Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 06-05-2024 (7 dagen) 2.159,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor