Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

La Isla y el Mar Hotel Boutique

Puerto del Carmen, Spanje

 

la-isla-y-el-mar-hotel-boutiquela-isla-y-el-mar-hotel-boutiquela-isla-y-el-mar-hotel-boutiquela-isla-y-el-mar-hotel-boutiquela-isla-y-el-mar-hotel-boutique
Favoriet 
 

v.a. 921

  • Beoordeeld met een 9.2
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

La Isla y el Mar Hotel Boutique in Puerto del Carmen

Het Hotel La Isla y El Mar Boutique is een exclusieve plek en biedt een moderne setting, met hier en daar een botanische touch. De geweldige service is zoals als je van een hotel van dit kaliber mag verwachten.

Niet alleen het ontbijt is top, ook de luxe suites zijn stuk voor stuk riant en bieden je al het gemak wat je nodig hebt tijdens een welverdiende vakantie. Ervaar zelf hoe fijn de bedden zijn, met beddengoed van fijn materiaal. De mooi ingerichte badkamers maken het luxueuze plaatje helemaal af en zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt.

Ondanks dat het strand niet ver weg ligt, is het zwembad ook een fijne plek om overdag te loungen. De moderne ligbedden met parasols staan voor je klaar en opdrogen na een frisse duik kun je met een drankje bij de poolbar. 's Avonds kun je flaneren over de boulevard van Puerto del Carmen en het nachtleven ontdekken van het prachtige vulkanische eiland.

 


Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas