Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alle vakantiehuizen in Sant Lluis

Spanje

 

  2 pers.
  Menorca Binibeca

  De residentie Binibeca op Menorca is gelegen op de top van een klif met uitzicht op de zee en het dorp Binibeca Vell, in het zuidoosten van het eiland, in de inham van Binibeca, 10 km van de luchthaven. Deze rustige residentie wordt aanbevolen voor v..

  Sant Lluis

   2 pers.
   Menorca Binibeca

   De residentie Menorca Binibeca ligt op de top van een klif met uitzicht op de zee en het dorp Binibeca Vell, in het zuidoosten van het eiland bij de Binibeca-kreek, op 10 km van de luchthaven. Deze rustige residentie voor volwassenen biedt tweepersoo..

   Sant Lluis

    8 pers.
    Villa Mila

    Prachtige villa op een idyllische locatie in Marina de Son Ganxo op Menorca, op slechts een paar meter van de zee, met een privézwembad en een capaciteit voor 8 personen.De indrukwekkende villa biedt een visueel boeiende ervaring met uitzicht op zee..

    Sant Lluis

     8 pers.
     Villa Maricel

     Prachtige villa in het Binibeca-gebied op slechts een paar meter van de zee, met een privézwembad en een capaciteit voor 8 personen.Buiten deze charmante villa bevindt zich een chloorzwembad van 12 meter lang en 3,8 meter breed en met variabele diep..

     Sant Lluis

      12 pers.
      Villa Gaudina

      Luxe villa in de Marina de Son Ganxo, met direct uitzicht op zee, een overloopzwembad met zout water en een capaciteit voor 12 gasten.De indrukwekkende villa biedt een uitzonderlijke buitenomgeving, met een prachtig uitzicht op zee. Een overloopzwemb..

      Sant Lluis

       5 pers.
       N'antiga

       Welkom in dit mooie huis gelegen in het kustgebied van Sant Lluís en dicht bij het strand. Het heeft een capaciteit voor 5 personenDe buitenkant van het huis is ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat en je vindt er een zout zwembad met ee..

       Sant Lluis

       Vakantiehuizen en villa's dicht bij de kust van Spanje       Een bergachtig land (Sierra Nevada, Pyreneeën) met talrijke hoogvlaktes. De kusten aan de Middellandse Zee zijn het meest toeristisch, gevolgd door de Balearen (eilanden Majorca en Ibiza) en de Canarische Eilanden. De Costa Brava (Barcelona, Salou) en de Costa Dorada hebben warme zomers en milde winters. De Costa Blanca (Calpe, Benidorm, Denia), wat zuidelijker, heeft een vergelijkbare temperatuur, maar is veel droger. De Costa del Sol (Torremolinos, Marbella), helemaal in het zuiden, biedt hete zomers en zeer zachte winters. Het groene noorden (Costa Verde), aan de Atlantische kust, is milder, maar er valt wel veel regen. Op de Spaanse hoogvlakte (van Madrid tot Andalusië) is het in de zomer extreem heet. Het beste klimaat ter wereld heeft Gran Canaria (Tenerife, Fuerteventura, Canarische Eilanden) Verder heeft Spanje veel cultuur te bieden, onder meer in Madrid, Barcelona (Sagrada Familia), Sevilla en Granada (Alhambra).

       Natuurlijk, je kunt een appartement huren of een hotel voor je verblijf in Spanje. Maar dan ben je wel altijd aan diverse regels gebonden. Een vakantiehuis huren geeft je alle vrijheid van de wereld. Ruimte genoeg voor jezelf, je partner en je hele gezin. Verder heb je alle privacy, alle comfort en rust. Niks geen lift, niks meer een sleutel ophalen bij de receptie, niks meer stil zijn na middernacht. Je eigen vrijheid, en dat is erg belangrijk. Even geen regels meer, die heb je na je vakantie weer genoeg. En in een vakantiehuis zit alles wat je nodig hebt. Een ruime keuken, voldoende slaapgelegenheid, een douche met toilet en een ruime zitkamer met kleurentelevisie. Je zit in de avond gezellig op je eigen terras te genieten van een drankje en je ziet de zon ondergaan. Je kunt ook een vakantiehuis huren op het platteland als je echt voor je rust gaat.