Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

N'antiga

Sant Lluis, Spanje

 

nantiganantiganantiganantiganantiga
Favoriet 
     

    v.a. 1.950

    • Max. 5 personen
    • 5 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    N'antiga in Sant Lluis

    Welkom in dit mooie huis gelegen in het kustgebied van Sant Lluís en dicht bij het strand. Het heeft een capaciteit voor 5 personen
    De buitenkant van het huis is ideaal om te genieten van het mediterrane klimaat en je vindt er een zout zwembad met een diameter van 6,5m en een diepte van 1,4m. Daarnaast zijn er ligstoelen om te zonnebaden en een buitendouche zodat je op elk moment kunt afkoelen. Er is een barbecueplaats waar je een heerlijke maaltijd kunt bereiden en kunt genieten aan de tafel op de veranda, ideaal voor de zomeravonden.

    Het interieur van het huis bestaat uit twee verdiepingen en is ingericht in een rustieke stijl. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer die is uitgerust met verwarming en Smart TV en waar je ook CD's en boeken kunt vinden. De eetkamer is onafhankelijk en je kunt er zitten en eten met je gezelschap. De keuken met keramische kookplaat heeft al het nodige keukengerei om comfortabel te koken en je thuis te voelen. Er is ook een wasmachine, wasdroger, strijkijzer en strijkplank. Als het tijd is om te slapen zijn er 5 slaapkamers verdeeld over de twee verdiepingen. Twee slaapkamers met tweepersoonsbedden, een met twee eenpersoonsbedden en een met een eenpersoonsbed bevinden zich op de begane grond. Een van de tweepersoonskamers heeft een eigen badkamer met douche. De vijfde slaapkamer met twee eenpersoonsbedden bevindt zich op de eerste verdieping. Ze hebben allemaal airconditioning, een radiator en een kledingkast. Als je met je baby reist, kunnen we een kinderbedje en kinderstoel leveren.

    Top vakantiehuizen in Spanje

    Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

    8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

    Costa Adeje

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

    Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

    La Caleta

    Servigroup Diplomatic Hotel

    Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

    Benidorm

    2 pers.
    Tahiti Playa Hotel & Suites

    Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

    Malgrat de Mar / Santa Susanna