Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Europe Villa Cortés

Playa de las Americas, Spanje

 

hotel-europe-villa-cortes
Favoriet 
 

v.a. 109

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Europe Villa Cortés in Playa de las Americas

Hotel Europe Villa Cortés is een prachtig resorthotel ingericht in Mexicaanse stijl. Het hotel ligt aan de zogeheten 'Golden Mile' van Playa de las Americas met een van de mooiste uitzichten van Tenerife op zee. De luxe kamers zijn tevens in charmante Mexicaanse stijl met warme kleuren ingericht. Geniet bij het fraai aangelegde zwembad tussen tropische beplanting en watertand van de gastronomie in een van de vele bars en restaurants op het resort. Uiteraard ontbreken de wellnessfaciliteiten niet op dit topresort! De gasten van Hotel Europe Villa Cortés hebben genoten van hun vakantie. Het prachtige uitzicht, goede service, luxe en centrale ligging droegen hier zorg aan. Kortom, voor een heerlijke vakantie op Tenerife bent u hier aan het juiste adres.

Hotel Europe Villa Cortés is een prachtig resorthotel ingericht in Mexicaanse stijl. Het hotel ligt aan de zogeheten 'Golden Mile' van Playa de las Americas met een van de mooiste uitzichten van Tenerife op zee. De luxe kamers zijn tevens in charmante Mexicaanse stijl met warme kleuren ingericht. Geniet bij het fraai aangelegde zwembad tussen tropische beplanting en watertand van de gastronomie in een van de vele bars en restaurants op het resort. Uiteraard ontbreken de wellnessfaciliteiten niet op dit topresort!

De gasten van Hotel Europe Villa Cortés hebben genoten van hun vakantie. Het prachtige uitzicht, goede service, luxe en centrale ligging droegen hier zorg aan. Kortom, voor een heerlijke vakantie op Tenerife bent u hier aan het juiste adres.

Centrum op ca. 500 m, ca. 500 m van het strand, diverse winkels, bars en restaurants in de nabije omgeving, openbaar vervoer ca. 600 m.

- Centrum: ca. 500 m
- Strand: ca. 500 m
- Diverse winkels, bars en restaurants in de nabije omgeving
- Openbaar vervoer: ca. 600 m

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Tenerife South op ca. 16,5 km
- Indien u tevens de vlucht bij ons boekt, is de transfer van en naar uw hotel inclusief!

Shuttle transfer van de luchthaven naar de accommodatie v.v. is inclusief.

- Huisdieren zijn niet toegestaan.
- Ontbijt in buffetvorm, diner keuzemenu

Standaard kamer is ca. 30 m² groot een voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Minibar
- Huurkluisje
- Airconditioning/ventilator
- Badkamer met bad en/of douche, toilet, föhn, badjassen en slippers
- Balkon of terras met zitje
- Naar keuze met zwembad of zeezicht.
De Junior Suite is gelijk aan de standaardkamer, echter ruimer, met een groter balkon/terras en zeezicht. De kamer is ca. 35 m² groot.
De Suite is gelijk aan de standaardkamer, echter met extra woon/zitgedeelte en ruimer terras met zeezicht. De kamer is ca. 55 m² groot.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm