Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa Elements by Alondra

Puerto del Carmen, Spanje

 

villa-elements-by-alondra
Favoriet 
 

v.a. 1.864

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Villa Elements by Alondra in Puerto del Carmen



Wat een bijzonder eiland is Lanzarote toch. Ik zou het bijna betoverend willen noemen! Het vulkanische landschap, de vriendelijke mensen en de aangename temperaturen maken dit voor mij het ultieme vakantieadres. Dit keer verblijf ik in een prachtige, luxe villa in de buurt van het stadje Puerto del Carmen in het zuidoosten van het eiland.

Dat deze villa nog niet zo lang geleden is gebouwd, zie je meteen. Alles oogt fris en nieuw. Ik heb dan ook begrepen dat de eigenaar bij het ontwerpen geïnspireerd is geraakt door de elementen uit de natuur, vandaar de lichte kleuren en natuurlijke materialen. Zelfs de naam van de villa is hierop gebaseerd: Elements by Alondra. Met een geweldige tuin, barbecue en zelfs een privézwembad zal het je tijdens deze zonvakantie aan niets ontbreken. Wil je meer van de omgeving zien? Stap dan in je huurauto en ontdek al het moois dat Lanzarote te bieden heeft. Je vindt er niet alleen uitgestrekte zandstranden, maar ook indrukwekkende natuurparken en mooie uitzichtpunten. Als je jezelf een keertje extra wilt verwennen, is een bezoek aan het wellnesscentrum aan te raden. Na een massage of een heuse chocoladewrapping voel je je als herboren.


  • Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 1; lengte: 9 meter; breedte: 3 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;babybedje (beperkt beschikbaar);handdoekenservice;buitenzwembad (aantal 1; lengte: 9 meter; breedte: 3 meter)(zoet water; buitenzitje: parasol; ligstoelen);schoonmaak kamer 3 keer per week;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),GeneralFacility:totaal aantal verdiepingen: 1;modern ingerichte accommodatie;receptie (geopend van 09:00 tot 21:00 uur);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);parkeerterrein;accommodatie niet geschikt voor mindervaliden;wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);borg;bedlinnen inclusief verschoning 1 keer per week;handdoeken inclusief verschoning 2 keer per week;schoonmaak kamer 3 keer per week;huisdieren toegestaan (alleen kleine dieren/honden);babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Optional:verwarming: circa 240;00 € per week (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen);huisdieren; excl. voer: op aanvraag (op te geven bij reservering; ter plekke te betalen),Kids:babybedje (beperkt beschikbaar)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-11-2024 1.864,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor