Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel

Playa d'en Bossa, Spanje

 

ushuaia-ibiza-beach-hotel
Favoriet 
 

v.a. 599

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel in Playa d'en Bossa

Dit hotel heeft een schilderachtige, rustige ligging, direct aan het fijne zandstrand. Het is bijzonder geschikt voor gasten die ontspanning zoeken en houden van de zee en de natuur. Vele winkels, restaurants en bars bevinden zich in de onmiddellijke omgeving van het hotel. Een halte van het openbaar vervoer, die het mogelijk maakt om de nabije omgeving te verkennen, bevindt zich op loopafstand van het hotel. U bent snel in het op ongeveer 5 kilometer afstand gelegen stadscentrum van Ibiza, waar zich andere amusementsmogelijkheden bevinden. De receptie is 24 uur per dag geopend. Verder kunt u hier waardevolle bezittingen in de kluis ter bewaring afgeven en geld wisselen. Aan een van de vele bars of in het café kunt u zich na een enerverende vakantiedag heerlijk ontspannen en genieten van lekkere hapjes en drankjes. Verder biedt het hotel fietsenverhuur, wasservice en medische dienst. Het moderne en verzorgde uiterlijk van het hotel wordt weerspiegeld in het interieur. De inrichting is afgestemd op de wensen van de bezoekers. Bijna alle kamers hebben een balkon of terras, vanwaar u een schitterend uitzicht over zee heeft. Alle kamers hebben een badkamer met wc. Verder hebben ze een telefoon en een satelliet-/kabeltelevisie. De individueel regelbare airconditioning rondt het aanbod af en zorgt ook bij warmere weersomstandigheden voor een aangename atmosfeer. Het hotel heeft vele sportieve- en recreatieve voorzieningen. Als alternatief voor een strandbezoek kunt u ook ontspannen in de mooi aangelegde tuin met verwarmd zwembad. Het zwembad wordt omringd door een groot zonneterras en beschikt over een groot aantal ligstoelen en parasols, evenals het hotelstrand.

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna