Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Miraflores (Mijas Costa)

Mijas Costa, Spanje

 

groepsaccommodatie-miraflores-mijas-costagroepsaccommodatie-miraflores-mijas-costagroepsaccommodatie-miraflores-mijas-costagroepsaccommodatie-miraflores-mijas-costagroepsaccommodatie-miraflores-mijas-costa
Favoriet 
 

v.a. 819

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Miraflores (Mijas Costa) in Mijas Costa

Relax in Mijas Playa! Mooi appartement te huur voor 6 personen!

Dit appartement in Mijas is gelegen op slechts 400 meter van het strand en de zee! Met een oppervlakte van 90m2 biedt dit appartement alle comfort die je nodig heeft voor een ontspannen vakantie. Geschikt voor 6 personen!

Appartement in Mijas met zwembad 🏡

De woonkamer is voorzien van een televisie, DVD-speler, wifi en airconditioning, en leidt naar een ruim terras van 15m² waar je kunt genieten van de zon. De keuken is volledig uitgerust met een fornuis, oven, vaatwasser, wasmachine, koelkast en vriezer. Het appartement beschikt over 3 slaapkamers met airconditioning, waarvan 2 met een tweepersoonsbed en 1 met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er 2 badkamers met een bad/douche, toilet en wastafel. Het zonneterras is heerlijk ruim en beschikt over een barbecue en een loungehoek. In de gemeenschappelijke tuin vind je een groot zwembad van 25m bij 15m, evenals een kinderbad. Aan zwemplezier dus absoluut geen gebrek. 

Zon, zee en strand ⛱

Dit appartement is gelegen aan de prachtige Costa del Sol, waar je kunt genieten van maar liefst 325 dagen zon per jaar! De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor verkenning. Historische steden zoals Granada, Sevilla en Córdoba liggen in de buurt en zijn zeker een bezoek waard. Op slechts 52 km afstand vind je Gibraltar, een unieke bestemming met zijn beroemde rots en fascinerende geschiedenis. Daarnaast kun je genieten van lange en brede zandstranden, luxe jachthavens en een indrukwekkend, bergachtig binnenland. Verken de slaperige witte dorpjes, ook wel bekend als 'pueblos blancos', in Andalusië en maak kennis met de charmante lokale cultuur. Op slechts 200 meter afstand vind je een supermarkt met een bakker en diverse restaurants, waardoor je gemakkelijk kunt genieten van lokale gerechten en boodschappen kunt doen. Bovendien is de regio de thuisbasis van meer dan 50 golfbanen, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van een potje golf. Er is zelfs een golfbaan op slechts 600 meter afstand van het appartement, waardoor je gemakkelijk toegang heeft tot deze populaire sportactiviteit.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 17-06-2024 t/m 24-06-2024 (7 dagen) 1.319,-   Boek
Van 24-06-2024 t/m 01-07-2024 (7 dagen) 1.319,-   Boek
Van 01-07-2024 t/m 08-07-2024 (7 dagen) 1.319,-   Boek
Van 08-07-2024 t/m 15-07-2024 (7 dagen) 1.319,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 22-07-2024 (7 dagen) 1.319,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils