Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel - adults only

Playa d'en Bossa, Spanje

 

ushuaia-ibiza-beach-hotel-adults-onlyushuaia-ibiza-beach-hotel-adults-onlyushuaia-ibiza-beach-hotel-adults-onlyushuaia-ibiza-beach-hotel-adults-onlyushuaia-ibiza-beach-hotel-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 942

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ushuaïa Ibiza Beach Hotel - adults only in Playa d'en Bossa

Het ultieme Ibiza gevoel beleef je in Ushuaïa Ibiza Beach Hotel. Dit fantastische hotel ligt direct aan het schitterende zandstrand van Playa d'en Bossa. Het is uitsluitend bedoeld voor volwassenen en staat bekend om de geweldige feesten die er gegeven worden.

De kamers van Ushuaïa Ibiza Beach Hotel zijn ontzettend hip en de restaurants zijn strak en modern ingericht. Overal waar je kijkt is gebruik gemaakt van bijzondere decoratie. Van reusachtige, fleurige bloemen op de 'tower' tot grote mieren van kunststof die gezellig over het plafond van de bar kruipen.

Houd je van grote feesten, dan zit je hier echt perfect. Regelmatig vinden bij het zwembad de beste party's plaats met zeer bekende DJ's, fantastische lichtshows en prachtig aangeklede danseressen.

Zit je in een kamer aan de kant van het grote zwembad, waar het podium zich bevindt, dan kun je het feest meemaken vanaf je balkon.


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna