Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Ocean Drive Barcelona

Barcelona, Spanje

 

hotel-ocean-drive-barcelona
Favoriet 
 

v.a. 358

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Ocean Drive Barcelona in Barcelona

Dit fijne 5-sterrenhotel is dé perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip Barcelona. De ligging in de wijk Eixample, de toeristische hoogtepunten op korte afstand en de vele restaurants, barretjes, winkels en openbaar vervoersmogelijkheden in de nabije omgeving van het hotel zorgen ervoor dat de stad aan je voeten ligt en je alles uit een stedentrip Barcelona kunt halen. Of je de stad nu te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer wilt ontdekken: vanuit Hotel Ocean Drive Barcelona kun je alle kanten op! De uitgebreide faciliteiten van het hotel zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken tijdens een verblijf in dit hotel. Het terras met buiten zwembad en tuin zorgt ervoor dat je tijdens de warme dagen heerlijk kunt afkoelen door een duik in het zwembad te nemen. Ook voor een hapje en een drankje hoef je het hotel niet te verlaten. In de lounge, het restaurant waar met verse, lokale producten wordt gewerkt en in de OD Skybar kun je terecht voor ontspanning.

Dit fijne 5-sterrenhotel is dé perfecte uitvalsbasis voor een stedentrip Barcelona. De ligging in de wijk Eixample, de toeristische hoogtepunten op korte afstand en de vele restaurants, barretjes, winkels en openbaar vervoersmogelijkheden in de nabije omgeving van het hotel zorgen ervoor dat de stad aan je voeten ligt en je alles uit een stedentrip Barcelona kunt halen. Of je de stad nu te voet, op de fiets of met het openbaar vervoer wilt ontdekken: vanuit Hotel Ocean Drive Barcelona kun je alle kanten op!

De uitgebreide faciliteiten van het hotel zorgen ervoor dat het je aan niets zal ontbreken tijdens een verblijf in dit hotel. Het terras met buiten zwembad en tuin zorgt ervoor dat je tijdens de warme dagen heerlijk kunt afkoelen door een duik in het zwembad te nemen. Ook voor een hapje en een drankje hoef je het hotel niet te verlaten. In de lounge, het restaurant waar met verse, lokale producten wordt gewerkt en in de OD Skybar kun je terecht voor ontspanning.
De kamers hebben een modern mediterrane interieur en beschikken over alle faciliteiten die nodig zijn voor een overnachting in de Spaanse wereldstad.

- Het hotel ligt in de wijk Eixample. In deze wijk spot je verschillende kunstwerken van de wereldberoemde Gaudí
- Op loopafstand van de Sagrada Familia, Casa Batlló en de Gotische wijk
- Je bereikt Barceloneta Beach in ca. 25 minuten met het openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer in Barcelona:
Barcelona beschikt over een uitgebreid openbaar vervoer netwerk met verschillende vervoerssoorten, hierdoor reis je gemakkelijk en snel van A naar B en kun je zoveel mogelijk uit een stedentrip Barcelona halen.
- Station Passeig de Gracia ligt op ca. 3 minuten loopafstand
- Metrostation Girona ligt op ca. 5 minuten loopafstand
- In de nabije omgeving van het hotel vind je verschillende bushaltes vanwaar je verschillende verbindingen door de gehele stad kunt nemen

Met het vliegtuig naar Barcelona:
Reis vanaf de luchthaven in ca. 40 minuten met het openbaar vervoer naar het hotel.

Met de (huur)auto:
- Het hotel ligt in een "Lage Emissie Zone", dit houdt in dat alle auto's die hier komen geregistreerd dienen te staan.
- Parkeerkosten ca. €25,- per dag
- Vanaf 2024 dien je, wanneer je met de eigen auto naar Barcelona reist, verplicht een milieusticker op de auto te hebben.

Het zwembad is gesloten van 01 november t/m 31 maart.

De ruime, modern ingerichte kamers beschikken over:
- 2-persoonsbed of twee 1-persoonsbedden
- Telefoon
- Tv
- Kluisje
- Minibar
- Nespresso-koffiezetapparaat
- Gratis wifi
- Badkamer met douche, toilet en föhn
- Pantoffels en badjas

De deluxe kamers zijn ruimer ten opzichte van de superior kamers.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Hotel Best Maritim

Hotel Best Maritim ligt op een perfecte plek. Je hoeft alleen maar de boulevard over te steken en je staat al op het strand. Het centrum van Cambrils vind je op circa 2 kilometer afstand en over de boulevard kun je zelfs naar Salou lopen. Natuurlijk ..

Cambrils

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor