Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Melia Cala Galdana

Cala Galdana, Spanje

 

hotel-melia-cala-galdanahotel-melia-cala-galdanahotel-melia-cala-galdanahotel-melia-cala-galdanahotel-melia-cala-galdana
Favoriet 
 

v.a. 824

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Melia Cala Galdana in Cala Galdana

Hotel Melia Cala Galdana ligt aan het strand, waardoor alle drie de restaurants van het hotel een schitterend uitzicht hebben. Voor een drankje ga je naar de lobby bar, want deze bar heeft een mooi terras met eveneens een prachtig uitzicht. Een frisse duik neem je in zee of in één van de twee zwembaden.

Kinderen vermaken zich bij de miniclub en volwassenen kunnen genieten in de sauna van de Spa of een bezoekje brengen aan de fitnessruimte. Mocht je graag deelnemen aan activiteiten, dan doe je mee met waterpolo, yoga, aquarobic of zumba. 's Avonds wordt er voor een leuk en gevarieerd entertainmentprogramma gezorgd op het Es Mirador terras.

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas