Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Aqua Hotel Atzavara & Spa

Santa Susanna, Spanje

 

aqua-hotel-atzavara-spa
Favoriet 
 

v.a. 198

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Aqua Hotel Atzavara & Spa in Santa Susanna

Het Atzavara Hotel & Spa is het nieuwste paradepaardje van de Aqua hotelketen. Aqua Hotels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, stijlvolle inrichting en vriendelijke service. Met het Atzavara Hotel hun nieuwste hotel, wat 1 juni 2022 zal openen, laten zij zien altijd innovatief te blijven! Het hotel heeft werkelijk alles te bieden. Zo zijn er 6 buitenzwembaden, 1 infinity pool op de Club etage en een binnenbad in de uitgebreide Spa. Daarnaast zijn er nog 22 privézwembaden voor gasten die in de Pool Penthouse Suites verblijven. Verder zijn er o.a. een commercieel centrum met winkels en restaurants, 10.000 m² aan tuinen, een miniclub en diverse bars. Dit alles in de gezellige badplaats Santa Susanna, onderdeel van Malgrat de Mar. Op en top in alle luxe en comfort vakantie vieren, hier zit u goed!

Het Atzavara Hotel & Spa is het nieuwste paradepaardje van de Aqua hotelketen. Aqua Hotels staan bekend om hun uitstekende kwaliteit, stijlvolle inrichting en vriendelijke service. Met het Atzavara Hotel hun nieuwste hotel, wat 1 juni 2022 zal openen, laten zij zien altijd innovatief te blijven!

Het hotel heeft werkelijk alles te bieden. Zo zijn er 6 buitenzwembaden, 1 infinity pool op de Club etage en een binnenbad in de uitgebreide Spa. Daarnaast zijn er nog 22 privézwembaden voor gasten die in de Pool Penthouse Suites verblijven. Verder zijn er o.a. een commercieel centrum met winkels en restaurants, 10.000 m² aan tuinen, een miniclub en diverse bars.

Dit alles in de gezellige badplaats Santa Susanna, onderdeel van Malgrat de Mar.
Op en top in alle luxe en comfort vakantie vieren, hier zit u goed!

Het hotel ligt aan de wandelpromenade van het gezellige Santa Susanna. Via een voetgangerstunneltje onder het spoor loopt u in een paar minuten naar het strand.

- Strand: 450 m
- Winkels en restaurants: in de directe omgeving
- Centrum Santa Susanna: ca. 400 m
- Oude centrum van Malgrat de Mar: ca. 1,8 km

Openbaar vervoer:
- Bushalte: ca. 150 m (aan de wandelpromenade)
- Treinstation: ca. 400 m

Met de pendelbus:
- U wordt bij het hotel gebracht en opgehaald.

Met het vliegtuig:
- Luchthaven Girona: ca. 35 km
- Luchthaven Barcelona: ca. 70 km
- - Bij onze vliegreizen is de transfer niet standaard inbegrepen. Wij raden u aan een transfer of huurauto bij te boeken. Dit doet u gemakkelijk in de vervolgstappen van het boekingsproces.

Huisdieren zijn niet toegestaan
Maaltijden in buffetvorm met showcooking
Kinderbedje gratis (opgeven bij boeking)

De kamers zijn luxe en stijlvol ingericht en voorzien van:
- Telefoon
- Tv
- Airconditioning
- Minibar
- Kluisje
- Wifi
- Badkamer met bad of douche, toilet en föhn

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor