Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lopesan Costa Meloneras Resort

Playa Meloneras, Spanje

 

lopesan-costa-meloneras-resortlopesan-costa-meloneras-resortlopesan-costa-meloneras-resortlopesan-costa-meloneras-resortlopesan-costa-meloneras-resort
Favoriet 
 

v.a. 916

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Lopesan Costa Meloneras Resort in Playa Meloneras

In Lopesan Costa Meloneras Resort geniet je van een heerlijk uitzicht over zee en kun je de golven letterlijk horen! Dit geweldige vakantieoord ligt midden in Meloneras en op loopafstand van het strand. Het is gebouwd in koloniale stijl en heeft prachtige, ruime kamers. Er zijn meerdere zwembaden, waarvan het grootste een mooie infinity pool is, die eruit ziet als een kleine baai met een bijbehorend zandstrand. De zwembaden zijn omgeven door een prachtige tuin waar je geniet van schaduwrijke plekken onder één van de vele (meer dan 2000!) hoge palmbomen.

Ben je op zoek naar wat actief vermaak tijdens je vakantie, dan biedt Lopesan Costa Meloneras goede fitness- en sportfaciliteiten. Daarnaast is er voor de nodige ontspanning een aangenaam wellnesscenter, waar je onder meer terecht kunt voor massages en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Het hotel heeft een actief animatieteam dat zorgt voor leuke activiteiten en voor de kleinsten is de kids club ongetwijfeld een daverend succes. In Lopesan Costa Meloneras Resort geniet iedereen van een onbezorgde vakantie onder de Spaanse zon!

Top vakantiehuizen in Spanje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

2 pers.
Tahiti Playa Hotel & Suites

Dit hotel in Santa Susanna biedt een fantastisch zwembad voor zowel volwassenen als kinderen, samen met een prachtig uitzicht op zee vanaf de kamers. Gasten kunnen genieten van verfrissende drankjes aan de zwembadbar en ontspannen in het bubbelbad. M..

Malgrat de Mar / Santa Susanna