Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Meliá Madrid Princesa

Madrid, Spanje

 

melia-madrid-princesamelia-madrid-princesamelia-madrid-princesamelia-madrid-princesamelia-madrid-princesa
Favoriet 
 

v.a. 416

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Meliá Madrid Princesa in Madrid

4-daagse Stedentrip naar Centraal Spanje bij Meliá Madrid Princesa

Ben je op zoek naar een luxe, maar betaalbaar vijfsterrenhotel in hartje Madrid? Alles in dit hotel is tot in de puntjes verzorgd. Van de ontvangst tot het zeer uitgebreide ontbijt. 's Avonds geniet je van paella, wijn en cava. Stap het hotel uit en je staat binnen een paar minuten in het bruisende centrum. Ook jouw kamer is van alle luxe voorzien waardoor het je aan niets ontbreekt. Laat je heerlijk verwennen in dit tophotel!
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness,
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 25-08-2024 voor een 4-daagse vakantie 416,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

GF Gran Costa Adeje

Verblijven in een aangename accommodatie in Costa Adeje? Hotel GF Gran Costa Adeje is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s van Hotel GF Gran Costa Adeje, voor meer informatie! Ben j..

Costa Adeje

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm