Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - adults only

Las Palmas, Spanje

 

hotel-cristina-by-tigotan-las-palmas-adults-onlyhotel-cristina-by-tigotan-las-palmas-adults-onlyhotel-cristina-by-tigotan-las-palmas-adults-onlyhotel-cristina-by-tigotan-las-palmas-adults-onlyhotel-cristina-by-tigotan-las-palmas-adults-only
Favoriet 
 

v.a. 687

  • Beoordeeld met een 8.4
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas - adults only in Las Palmas

Een zwembad met uitzicht op zee, een fantastische ligging aan de boulevard en moderne kamers. Hotel Cristina by Tigotan Las Palmas is een adults only hotel en biedt alle ingrediënten voor een heerlijke zonvakantie.

Ontspanning staat voorop op dit adres. Plof neer op een ligstoel bij het zwembad of op het strand. En geniet van een ontspannende behandeling in de schoonheidssalon. Wil je tijdens het zonnen een hapje en een drankje? Daar wordt voor gezorgd bij de poolbar. Het restaurant biedt een ontbijt- en avondbuffet, zodat je zowel 's ochtends als 's avonds volop keuze hebt.


Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Servigroup Diplomatic Hotel

Hotel Diplomatic is een zeer fijn hotel om uw vakantie in Benidorm door te brengen! De centrale ligging is al een goede reden om voor dit hotel te kiezen, maar er is zo veel meer prettig aan dit hotel! Het hotel is adult recommended en richt zich qu..

Benidorm

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor