Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Predi Son Jaumell Hotel Rural

Capdepera, Spanje

 

predi-son-jaumell-hotel-rural
Favoriet 
 

v.a. 1.272

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Predi Son Jaumell Hotel Rural in Capdepera



Onbeschrijfelijk! Ik rijd door prachtige valleien en over landelijke slingerweggetjes. Op het bijzondere eiland Mallorca word ik met de dag verliefder. Zo ook op Predi Son Jaumell Hotel Rural. Een prachtig historisch pand gelegen op een sprookjesachtig landgoed. Dit kon wel eens leiden naar een plekje waar ik nu zo naar verlang. Lekker rustig, heel comfortabel en met een authentieke sfeer. Ik reed de oprijlaan op en  toen ik de imposante entree zag, wist ik dat dit precies was, wat ik zocht. Voor me lag een eeuwen oude boerderij omringd door een schitterend, Spaans landschap.

Mijn suite is elegant en stijlvol met mooie oude muren, waar ook  stijlvolle elementen. Alle suites hebben mooie dikke, oude muren met soms nog de haken van de oude stallen er nog in. En vanaf mijn fijne terras heb ik een adembenemend uitzicht op de groene heuvels en de olijfbomen. In de verte zie ik ook nog het indrukwekkende kasteel van Capdepera! En dan is hier ook nog een uitstekend restaurant en een groot zwembad. Je kunt hier zoveel doen en beleven. Morgen wil ik dit noordelijke deel van Mallorca gaan verkennen. Maar hoe? Zal ik per fiets of te voet er op uittrekken? Of toch per paard? Het kan namelijk allemaal. Ik beslis morgen wel. Nu eerst even naar het restaurant, waar ex-El Bulli-chef, gedurfde lokale gerechten maakt…


  • Restaurant:eetgelegenheden: restaurant (aantal 2),Wellness:yoga,Kids:babybedje;kinderstoel,Pools:handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 17 meter; breedte: 7 meter)(zoet water; verwarmd; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) ),Mandatory:toeristenbelasting: voor deelnemers met leeftijd vanaf 16 jaar circa 2;20 € per persoon per nacht (ter plekke te betalen; verplicht),GeneralFacility:Officiële classificatie: 4;5 sterren;totaal aantal kamers: 24;authentieke accommodatie;receptie (24 uur geopend);geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;wasgelegenheid;schoonmaak kamer 1 keer per dag;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering),Regular:geen lift aanwezig;kluisje (op de kamer);eetgelegenheden: restaurant (aantal 2);wi-fi in openbare ruimte (gratis); op de kamer (gratis);wasgelegenheid;bedlinnen inclusief verschoning bedlinnen 1 keer per 3 dagen;handdoeken inclusief verschoning handdoeken 1 keer per 3 dagen;yoga;babybedje;kinderstoel;handdoekenservice;buitenzwembad (lengte: 17 meter; breedte: 7 meter)(zoet water; verwarmd; ligstoelen (gratis) ; parasol (gratis) );schoonmaak kamer 1 keer per dag;babybedje: voor deelnemers met leeftijd t/m 1 jaar; op aanvraag gratis (op te geven bij reservering)
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 10-10-2025 1.272,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Spanje

Hotel Royal Hideaway Corales Beach - adults only

Hotel Royal Hideaway Corales Beach is de ultieme plek voor een onbezorgde vakantie. Dit ronduit luxe Excellent hotel met ruime juniorsuites ligt vrijwel aan het strand en is alleen toegankelijk voor volwassenen. Dompel jezelf onder in luxe en geniet ..

La Caleta

Adrián Hoteles Jardines de Nivaria

8-daagse Zonvakantie naar Canarische Eilanden bij Adrián Hoteles Jardines de NivariaMet een kroon voor service en kwaliteit ben je voor een luxueus verblijf bij hotel Adrián Hoteles Jardines de Nivaria aan het juiste adres. In dit typische art déc..

Costa Adeje

Hotel Kyrat Amarac - adults only

Hotel Kyrat Amarac ligt op een perfecte plek in Cala Millor. Je hoeft alleen maar de gezellige boulevard over te steken en je staat al op het stand. Geniet de hele dag van zon en zee en maak 's avonds een fijne wandeling langs deze leuke badplaats. O..

Cala Millor

Bungalows Maspalomas Resort by Dunas

Maspalomas Resort by Dunas is een erg populair 4 sterren kwaliteitsresort. Het resort is ruim opgezet en omringd door prachtige tuinen. Het resort bevindt zich nabij de palmenoase en het duinenstrand van Maspalomas. Je slaapt in een ruime bungalow en..

Maspalomas