Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Zwiggelte

Zwiggelte, Nederland

 

groepsaccommodatie-zwiggeltegroepsaccommodatie-zwiggeltegroepsaccommodatie-zwiggeltegroepsaccommodatie-zwiggeltegroepsaccommodatie-zwiggelte
Favoriet 
 

v.a. 1.185

  • Beoordeeld met een 8.8
  • 4 sterren
  • Max. 32 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Zwiggelte in Zwiggelte

Vanuit deze accommodatie gelegen 1 km buiten het dorpje Zwiggelte loop of wandel je zo de vennen en heidegebieden in. Zwiggelte ligt zeer centraal tussen Assen, Emmen en Hoogeveen, deze omgeving biedt vele culturele en sportieve activiteiten.

Net buiten Zwiggelte, een klein dorpje in het midden van Drenthe, ligt deze ruime groepsaccommodatie. Vanaf deze locatie kun je te voet, op de fiets en zelfs te paard de uitgestrekte Bossen en vele Natuurgebieden die de omgeving rijk is ontdekken. Zwiggelte ligt zeer centraal tussen Assen, Emmen en Hoogeveen, deze omgeving biedt vele culturele en sportieve activiteiten.

Groepsaccommodatie in Drenthe met bar

De groepsaccommodatie is verdeeld in een verblijfsruimte met zit- en eetgedeelte, mooie bar en een knusse zithoek. Alle ruimtes zijn verwarmd door centrale verwarming. Ook is de accommodatie voorzien van digitale tv en draadloos internet. Je beschikt over een ruime keuken met alle benodigde apparatuur en vaatwasser. Afhankelijk van het aantal personen heb je beschikking over 2 slaapzalen die zich in het centrale gebouw bevinden. Aangrenzend aan de groepsaccommodatie ligt een groot en overdekt terras, met zitplaatsen een plek om te barbecueën en uitzicht op het speelveld.

Bent u met meer dan 32 personen dan bieden wij de mogelijkheid van mei tm september Safaritenten te huren, twee luxere 5 persoons Blokhutten en vier comfortabele 6 persoons Safaritenten aan, alles met prive sanitair.

Eigen Caravan/Camper of Tent meenemen: kan bij de groepsaccommodatie of op rustiger locatie { op het terrein } geplaatst worden. Prijs op aanvraag.

Wandel samen door de mooie heidegebieden

Door de centrale ligging bevinden vele recreatieve en culturele mogelijkheden binnen een straal van zo'n 15 km. De accommodatie grenst aan de uitgestrekte Boswachterijen van Hooghalen en Grolloo, waar prachtige vennen en heidegebieden elkaar doorkruisen. Dit gebied is vrij toegankelijk is voor wandelaars, fietsers , ruiter en /menners. Ook bevinden zich in de directe omgeving van de groepsaccommodatie een overdekt zwemparadijs, Klimpark, Recreatieplas, Dierentuin, Musea en het Drouwenerzand speelparadijs.

 Bekijk hier ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn