Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ135 Vakantiehuis Grijpkerke

Grijpskerke, Nederland

 

vz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerkevz135-vakantiehuis-grijpkerke
Favoriet 
 

v.a. 484

  • Beoordeeld met een 9.1
  • 5 sterren
  • Max. 7 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ135 Vakantiehuis Grijpkerke in Grijpskerke

Fantastisch en leuk 6-7 persoons vakantiehuis in Grijpskerke centraal gelegen in Walcheren

Wilt u met uw gezin of vrienden een fijne vakantie beleven in Zeeland dan kunt u dit fantastische vakantiehuis in Grijpskerke huren voor 6 tot 7 personen. Dit vakantiehuis is onderdeel van een groepsaccommodatie welke u met huiscode ZE042 kunt boeken voor 23 tot 27 personen. Verder heeft u er een wasmachine en een wasdroger en zijn huisdieren toegestaan. De kinderen mogen gebruik maken van het speelveld met speeltoestellen op de er naastgelegen mini-camping. Grijpskerke is een klein maar levendig dorp en ligt centraal op het platteland van Walcheren, dit betekent dat wat u ook wilt gaan doen, u nooit ver hoeft te gaan, zowel de stranden, bossen en het Veerse Meer liggen binnen een straal van 10 kilometer. 

Er zijn vele uitgestippelde fietsroutes welke u via rustige paden en weggetjes leiden door het mooie landschap naar diverse historische steden en dorpen. Voor een onvergetelijke vakantie met uw gezin of vrienden waarbij u optimaal kunt genieten van al het moois dat Walcheren te bieden heeft, moet u zeker dit fijne 6-7 persoons vakantiehuis in Grijpskerke huren.

- Deze woning is uitsluitend geschikt voor gezinnen en/of ouderen.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 619,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 619,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna