Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Reggechalet met aanpassing voor mindervaliden | 6 personen

Zuna, Nederland

 

reggechalet-met-aanpassing-voor-mindervaliden-6-personenreggechalet-met-aanpassing-voor-mindervaliden-6-personenreggechalet-met-aanpassing-voor-mindervaliden-6-personenreggechalet-met-aanpassing-voor-mindervaliden-6-personenreggechalet-met-aanpassing-voor-mindervaliden-6-personen
Favoriet 
 

v.a. 240

  • Beoordeeld met een 8.5
  • 4 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Reggechalet met aanpassing voor mindervaliden | 6 personen in Zuna

Op vakantie zonder zorgen in dit huisje met aanpassingen voor mindervaliden.

Het luxe Reggechalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederland je te bieden heeft. De accommodatie is sfeervol ingericht en ruim opgezet. Via de openslaande deuren met drempelloze toegang kun je gemakklijk van binnen naar buiten. Het terras zit direct aan de openslaande deuren. Verder is het chalet voorzien van een hoog/laag bed dat verstelbaar is, seniorenbeugels in het toilet en zijn de deuren in het chalet verbreed. De douche is voorzien van een beugel ter ondersteuning, maar is helaas niet rolstoelvriendelijk. Het gehele chalet is daarnaast drempelvrij. In de accommodatie zijn 3 slaapkamers. 1 slaapkamer met een 2-persoonsbed, een slaapkamer met een stapelbed (voor kinderen tot circa 12 jaren oud) en een slaapkamer met een verstelbaar hoog/laag bed. Op de laatste kamer is het mogelijk om een 6e slaapplaats te creëren door middel van een uitklapbed. Dit uitlapbed is wel iets kleiner dan een gewoon 1-persoonsbed. Tevens is deze accommodatie voorzien van goede kwaliteitsmatrassen voor een optimale nachtrust.

Speciaal voor dit huisje zijn er ook aangepaste speeltoestellen te vinden op het naastgelegen speelveldje. Handig voor kinderen!

Wij vinden dat Slow Living het leven voor iedereen een stukje beter maakt. Ervaar dit op ons park in dit huisje dat toegankelijk is voor velen van ons.  Het huisje is zeer geschikt voor senioren die iets minder te been zijn of voor mindervaliden. 

Meer zorg nodig? Laat het ons weten en wij schakelen hiervoor een zorginstelling in. Wil je goed kijken of dit chalet voldoet aan je wensen m.b.t. de aanpassingen? Neem bij twijfel contact met ons op, wij helpen je graag verder.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden