Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Lathum (12 p.)

Lathum, Nederland

 

groepsaccommodatie-lathum-12-pgroepsaccommodatie-lathum-12-pgroepsaccommodatie-lathum-12-pgroepsaccommodatie-lathum-12-pgroepsaccommodatie-lathum-12-p
Favoriet 
 

v.a. 1.455

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Lathum (12 p.) in Lathum

Mooi gelegen vakantiehuis met authentieke en moderne details. Er is een mooi gelegen terras en een speelweide. Parkeren kun je voor de deur!

Landelijk gelegen vakantiewoning, met authentieke details. Het is hier echt genieten. Vanuit de groepsaccommodatie kun je zo de Veluwse bossen zien liggen. 

Groepsaccommodatie in de Veluwe met speelweide 

De vakantiewoning beschikt over een entree met apart toilet, landelijke keuken en een woonkamer. De bovenverdieping heeft een ruime hal, badkamer met toilet, en drie ruime slaapkamers voorzien van airconditioning. Bijzonderheden met betrekking tot het slapen: Eén bed op de 6-persoons slaapkamer is een volwaardig "onderschuifbed". In de ruime hal is op verzoek in een handomdraai een slaapplek met een 2 persoons bed (met afscheidingswand) te maken. Met dit bed erbij kom je aan 12 slaapplaatsen. Er is een mooi gelegen terras en een speelweide voor spel en vertier. In het seizoen is er een ijssalon om de hoek om een heerlijk ijsje te kunnen eten. Parkeren kun je voor de deur, bij je eigen ingang. Wel zo handig!

Genieten in de bossen

De groepsaccommodatie is gelegen midden in een recreatie gebied, aan de rand van de Veluwe. Wandelen, fietsen, varen, het kan er allemaal. Diverse plaatsen (Arnhem, Doesburg) en tevens diverse musea en Burgers Zoo, Nederlands Openluchtmuseum zijn binnen tien minuten bereikbaar.

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.554,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 1.554,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna