Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ238 Vakantiewoning Zoutelande

Zoutelande, Nederland

 

vz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelandevz238-vakantiewoning-zoutelande
Favoriet 
 

v.a. 350

  • Beoordeeld met een 8.1
  • 4 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ238 Vakantiewoning Zoutelande in Zoutelande

Prachtig 2-persoons vakantiehuis in Zoutelande op 10 meter van het strand

In Zoutelande kunt u dit prachtige gerenoveerde 2-persoons vakantiehuis huren. Het is geheel op de begane grond. U bevindt zich op slechts 50 meter van het centrum en direct bij de duinovergang naar het strand. U heeft hiermee alles binnen handbereik zoals strand, winkels en terrasjes, om er een fantastische vakantie van te maken.
Naast 2 personen kunnen er evt ook nog 2 kinderen verblijven in het vakantiehuis. Er is een 2e slaapkamer met een stapelbed.
Bent u met meer als 2 personen dan kunt u ook het ervoor gelegen 6-persoons huis (VZ237) erbij boeken zodat u met max. 10 personen kunt komen.

De omgeving leent zich uitstekend voor ontspanning in de vorm van strandrecreatie, watersport, wandelen en fietsen. Aan de zeezijde ligt de wandelboulevard van Zoutelande die overgaat in een wandelpad over de duinen, langs Groot-Valkenisse en Dishoek naar Vlissingen. Het uitzicht over Walcheren en over zee, waar vele zeeschepen vlak langs de kust voorbijvaren, maakt deze wandeling tot een belevenis. Achter de wandelboulevard ligt de winkelstraat met diverse leuke winkels en gezellige terrasjes.

Kom genieten van een heerlijke vakantie aan de Zeeuwse Riviera en huur dit leuke vakantiehuis in Zoutelande.

- Max. 2 honden zijn toegestaan.
- Gas wordt verrekend met de borg na afloop.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede