Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Asten-Heusden

Asten-heusden, Nederland

 

vakantiehuis-asten-heusdenvakantiehuis-asten-heusdenvakantiehuis-asten-heusdenvakantiehuis-asten-heusdenvakantiehuis-asten-heusden
Favoriet 
 

v.a. 1.891

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 20 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Asten-Heusden in Asten-heusden

Gezellig even weg van huis. Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. De sfeervolle ingerichte accommodatie, met behoud van de oude elementen staat op een unieke locatie met het Nationaal ...

Deze groepsaccommodatie is geschikt voor groepen tot 20 personen. Deze accommodatie heeft het Nationaal park de Groote Peel als voortuin. Een rustige plek om met familie, vrienden of verenigingen samen tijd voor elkaar te maken. De vele fietsroutes en andere bezienswaardigheden en activiteiten in de directe omgeving geven je verblijf iets extra's. Er ligt een informatiemap en vele folders voor je klaar. 

Een groepsaccommodatie in Noord-Brabant met grote speelweide 

Je arriveert via een eigen oprit en parkeerplaats. Vanuit de hal betreed je de woonkamer met grote glazen pui, met een voortreffelijk uitzicht. De volledig ingerichte keuken beschikt over veel voorzieningen. De beneden verdieping is voorzien van vloerverwarming en is in zijn geheel voor mindervalide toegankelijk. Op de 1e verdieping bevinden zich 5 slaapkamers van alle gemakken voorzien. Iedere slaapkamer beschikt over een eigen toilet, wastafel en een inloopdouche. Verder is er een inbouwkast voor je kleding aanwezig. Tevens is er een kinderbedje, kinderbox en kinderstoeltje aanwezig. Iedere slaapkamer heeft een kantelraam. Daarnaast beschik je over 2 appartementen in een losstaand gebouw waar 4 personen kunnen slapen. Deze appartementen beschikken over een 2-persoonsbed, een badkamer, zithoekje en een keukentje. Voor de kinderen is er een grote binnen speelruimte met volop sport en spel mogelijkheden, zoals een poolbiljarttafel, tafelvoetbalspel, dartbord en nog veel meer. Bij de groepsaccommodatie is een grote speelweide met een trampoline, schommel en volop mogelijkheden voor balsporten. Hier kunnen de kinderen en volwassenen zorgeloos genieten in het hart van de peel. Je hebt de keuze om extra faciliteiten te huren zoals bedlinnen, handdoeken, catering en boodschappenservice.

Ontdek samen de landelijke en bosrijke omgeving 

De groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van het kleine Brabantse dorpje Heusden gemeente Asten. In deze landelijke en bosrijke omgeving bevindt zich het "Nationaal Park de Groote Peel''. Dit landschap is uniek voor Nederland met hoogveen, heidevelden en vennen. In de directe omgeving is er een overvloed van toeristische mogelijkheden. Gezellig bowlen, golfen het bezoeken van musea, pretparken (Toverland), speeltuinen, dierenparken kastelen, zwembaden en het huren van fietsen. Talrijke ruiter-, fiets- en wandelroutes zijn er uitgestippeld. 

Huisje huren in Brabant? Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 2.128,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

94 pers.
Groepsaccommodatie Apeldoorn

Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

Apeldoorn