Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Kamerik

Kamerik, Nederland

 

groepsaccommodatie-kamerikgroepsaccommodatie-kamerikgroepsaccommodatie-kamerikgroepsaccommodatie-kamerikgroepsaccommodatie-kamerik
Favoriet 
 

v.a. 3.794

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 64 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Kamerik in Kamerik

Prachtig tussen de weilanden ligt deze unieke mogelijkheid om te overnachten. In een grote cirkel staan nostalgische 'Veldhuysjes' op wielen. Dit 'dorp' biedt plaats aan maximaal 64 personen (16 veldhuysjes).

Prachtig tussen de weilanden ligt deze unieke mogelijkheid om te overnachten. In een grote cirkel staan nostalgische 'Veldhuysjes' op wielen. Dit 'dorp' biedt plaats aan maximaal 64 personen (16 veldhuysjes). Elke wagen beschikt over 4 eenpersoons bedden. Het wagentje  biedt ook het nodige comfort zoals goede bedden, een opbergkast, een tafel en een klein keukenblokje (geen stromend water). Buiten staat een vuurkorf waar je als groep in een grote kring omheen kan zitten. De gezamenlijke ruimte is gesitueerd in een paviljoentent. Hierin zijn ook de keukenfaciliteiten ondergebracht. 

Een unieke manier van overnachten


Centraal op het terrein bevindt zich het sanitairgebouw met 6 douches en 4 toiletten. De twee paviljoententen zijn ingericht met teakhouten banken en kussens en worden verwarmd met een robuuste Deense houtkachel en infra-rood warmte lampen. Met grote manden met hout dient men zelf de kachel brandend te houden. Openslaande tuindeuren geven toegang tot het houten terras vanwaar men uitzicht heeft over het water en de weilanden van het Groene Hart. In de paviljoentent is een eenvoudige keukeninrichting en een koelkast, zodat ook zelfverzorging mogelijk is. Wie daar niets voor voelt, kan het hele jaar door in ons sfeervolle restaurant terecht dat letterlijk op een steenworp afstand van deze groepsaccommodatie ligt.

Een sportieve vakantie tijdens je weekendje weg in Utrecht


Op locatie kan je o.a.  kano's huren, 3 kano's altijd inclusief (kijk bij verhuur sport- en spelmateriaal) en er zijn tal van andere sport- en spelmogelijkheden. Wie het wat rustiger aan wil doen kan op de Pitch-en-Putt baan kennismaken met de golfsport. Daarnaast is er een beach-volleybalveld. Voor de kleintjes is er een kinderboerderij met speelvoorzieningen en een peuterzwembadje aanwezig.

Bekijk ook de andere

Deze groepsaccommodatie is o.a. speciaal geselecteerd voor schoolgroepen


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 4.903,-   Boek
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 6.823,-   Boek
Van 20-05-2024 t/m 24-05-2024 (4 dagen) 6.823,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 4.903,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn