Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apt - Burg. van Woelderenlaan 100-4 | Vl

Vlissingen, Nederland

 

apt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vlapt-burg-van-woelderenlaan-100-4-vl
Favoriet 
     

    v.a. 684

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apt - Burg. van Woelderenlaan 100-4 | Vl in Vlissingen

    Wat een superlocatie: aan de voet van de duinen, in een rustige omgeving. Er is weinig bouw, het park ligt om de hoek en het strand is op loopafstand. Zwanenburg is een rustig zandstrand waar honden zijn toegestaan. Aan de kust is het genieten van de natuur. Laat de zilte wind door je haren waaien, ontdek de mooie fietspaden langs de Walcherse kust of plof neer in het zand om te genieten van de zonnestralen. Het strand is mooi in ieder seizoen!

    Max. aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2

    Aantal badkamers: 1
    Opp.: 40m2

    Accommodatie
    Het appartement ligt op de begane grond in een kleinschalig complex en is huisdiervrij. De woonkamer grenst aan het terras met een tuinset en twee ligstoelen. Hier kijk je uit over de grote, gezamenlijke tuin die op het zuiden gelegen is. Een perfecte plek voor zonnen of spelen. De kleine keuken is voorzien van een magnetron, oven, koelkast met vriesvakje, Nespresso-koffiemachine en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, waarvan één met een tweepersoonsbed, de tweede met een stapelbed. De badkamer is voorzien van douche en wastafel en toilet. 

    Er is een berging aanwezig, waar fietsen gestald kunnen worden. Er hoort 1 parkeerplaats bij de accommodatie. 

     


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede