Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Venhorst

Venhorst, Nederland

 

groepsaccommodatie-venhorstgroepsaccommodatie-venhorstgroepsaccommodatie-venhorstgroepsaccommodatie-venhorstgroepsaccommodatie-venhorst
Favoriet 
 

v.a. 689

  • Beoordeeld met een 7
  • 4 sterren
  • Max. 12 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Venhorst in Venhorst

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van Venhorst middenin landschap De Brabantse Peel. Vanuit de woonkamer heb je prachtig, vrij uitzicht over de weilanden en akkerbouw. Geschikt voor 12 personen!

Deze groepsaccommodatie is gelegen in het buitengebied van Venhorst middenin landschap De Brabantse Peel. Vanuit de woonkamer heb je prachtig, vrij uitzicht over de weilanden en akkerbouw. Geschikt voor 12 personen!

Groepsaccommodatie in Noord-Brabant met veel speelvoorzieningen 🏡

 De accommodatie is van alle gemakken voorzien. Bij binnenkomst kun je meteen doorlopen naar de gezellige woonkamer met keuken. Hier vind je een lange tafel om met zijn allen aan te zitten. Een bankstel en TV (met HDMI aansluiting) zijn aanwezig. Via de schuifpui heb je toegang tot het terras en prachtige grasveld. Uiteraard zijn er 2 toiletten aanwezig. De eerste slaapkamer die je vervolgens binnenloopt heeft 2 stapelbedden, de 2e slaapkamer heeft een 2-persoonsbed en de laatste slaapkamer heeft 3 stapelbedden. De bedden hebben erg comfortabele matrassen. Bij aankomst zijn de bedden voor je opgemaakt en ook het keukenlinnen is aanwezig. Dan is er nog de badkamer met 2 douche gelegenheden en 2 wastafels. De groepsaccommodatie heeft een eigen terras met een geweldige, grote tafel om heerlijk lange avonden buiten te vertoeven met je familie of vrienden. Een groot (privé) grasveld erbij, waar meer dan voldoende ruimte is om te voetballen, spelletjes te doen of waar jullie dan ook maar zin in hebben. En wordt het 's avonds wat kouder? Dan staat er een vuurkorf en hout klaar om lekker een verwarmend vuurtje te stoken. Voor de kinderen is er een trampoline en speeltoestel aanwezig.

Samen diverse activiteiten ondernemen 🤩

In de directe omgeving vind je vooral rust en ontspanning. In het dorp bevindt zich o.a. een grote paintball baan, supermarkt, cafetaria en café. In de omliggende plaatsen zijn grotere voorzieningen, restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. Zwemmen kun je bij de Rooyse Asch in Handel (buitenzwemmen) en Billy Bird park Hemelrijk is bereikbaar op 10 min met de auto. De verhuurders hebben een lijst met allerlei activiteiten in de omgeving beschikbaar.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet