Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Villa 8B

Someren, Nederland

 

villa-8bvilla-8bvilla-8bvilla-8bvilla-8b
Favoriet 
     

    v.a. 418

    • Max. 8 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Villa 8B in Someren

    Deze luxe vrijstaande villa is geschikt voor 8 personen. De woonkamer heeft een zithoek met smart-tv en serre. De compleet uitgeruste keuken heeft onder andere een combimagnetron, een vaatwasser, een waterkoker en een koffiecupapparaat voor Nespresso cups. Beneden zijn er 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. Boven zijn er ook 2 slaapkamers met elk 2 eenpersoonsbedden. 1 slaapkamer heeft een badkamer ensuite met inloopdouche en toilet. Er is 1 aparte badkamer met inloopdouche. Ook is er 1 apart toilet beneden en 1 apart toilet boven. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. De villa heeft een terras met comfortabel tuinmeubilair. De woning beschikt over 2 privé parkeerplaatsen. Tijdens je verblijf maak je gratis gebruik van wifi. Goed om te weten: op de begane grond liggen de slaapkamers, de badkamer en het toilet 3 traptreden lager dan de woonkamer. De televisie beschikt over streamfuncties. Dit maakt het mogelijk om apps van je telefoon of tablet direct op het scherm van de televisie te bekijken. Je maakt hierbij gebruik van je eigen accounts. De villa is duurzaam ontwikkeld, volledig gasloos, heeft een warmtepomp en zonnepanelen (collectief). Extra fijn: boven is er een traphekje aanwezig. Ook zijn in sommige woningen van dit type 2 honden toegestaan. Het meenemen van andere huisdieren of meer dan 2 honden is niet mogelijk.

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    4 pers.
    Wellness Lodge XL 4 personen

    In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

    Hellendoorn