Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Attractie & Vakantiepark Slagharen

Slagharen, Nederland

 

attractie-vakantiepark-slagharenattractie-vakantiepark-slagharenattractie-vakantiepark-slagharenattractie-vakantiepark-slagharenattractie-vakantiepark-slagharen
Favoriet 
 

v.a. 318

  • Beoordeeld met een 7
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Attractie & Vakantiepark Slagharen in Slagharen

4-daagse Autovakantie naar Overijssel bij Attractie & Vakantiepark Slagharen

Met zoveel attracties en entertainment heb je aan één dag Slagharen niet genoeg. Wil jij niets missen, dan kan je blijven slapen! Een onvergetelijke ervaring voor het hele gezin, want welk kind droomt er nu niet van om in een attractiepark te wonen. Je kunt genieten van meer dan 30 andere spannende attracties in Slagharen. De nieuwe attractie Red Bandits Adventure neemt je mee op een boottocht langs spannende scènes met rood gemaskerde bandieten. Beleef het avontuur in Wild West Adventure, ga over de kop in de Gold Rush, of zoek de hoogte op in Big Wheel. Of doe je het liever wat rustiger aan in de Monorail of wellicht in de Cable Car? In de weekenden, op feestdagen en in de vakanties beleef je veel plezier bij de wervelende theatershows en het unieke straattheater.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Restaurant
  • Supermarkt
  • Tennis
  • Fietsverhuur
  • Wasmachines (zelfservice)
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn