Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis Burg-Haamstede

Burgh-Haamstede, Nederland

 

vakantiehuis-burg-haamstedevakantiehuis-burg-haamstedevakantiehuis-burg-haamstedevakantiehuis-burg-haamstedevakantiehuis-burg-haamstede
Favoriet 
 

v.a. 571

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis Burg-Haamstede in Burgh-Haamstede

Deze sfeervolle vrijstaande vakantiewoning is gemaakt van duurzame bouwmaterialen en ligt in een bosrijke omgeving vlakbij het strand. Geschikt voor 6 personen.

De sfeervolle vrijstaande vakantiewoning is gemaakt van duurzame bouwmaterialen en ligt in een bosrijke omgeving vlakbij het strand. Door de grote glazen gevels kijk je vanuit het gehele woongedeelte uit op de groen omheinde tuin, waarin je heerlijk privé kunt zitten. Geschikt voor 6 personen. 

Vakantiehuis in Burg-Haamstede vlakbij het strand 🏡

Via de hal stap je de woning binnen, hier is ook het toilet te vinden en een aparte bergruimte met daarin de wasmachine. In de woonkamer staat een zithoek opstelling bij de televisie. De trap naar boven komt midden in de woonkamer uit waardoor er een gezellige tweedeling ontstaat tussen de woon- en eetkamer. De eettafel staat in het verlengde van de keuken en is voorzien van 6 zitplaatsen. De keuken in hoekopstelling is voorzien van alle hedendaagse apparatuur en is ingericht met een inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, koelkast, filterkoffiezetapparaat en waterkoker. Op de begane grond ligt tevens een slaapkamer met ensuite badkamer. Op de eerste verdieping zijn nog eens twee slaapkamers te vinden. De badkamer op deze verdieping is voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel en op deze etage is tevens het tweede (separate) toilet aanwezig. Vanuit de woonkamer stap je direct via het terras in de groene, omheinde tuin (50m2) die heerlijk privé gelegen is. Ga rustig zitten in een van de comfortabele tuinstoelen bij de tuintafel, onder de parasol en de vakantie kan beginnen. In de tuin is het tevens mogelijk om eventuele fietsen overdekt op te laden. Bij de woning horen twee parkeerplaatsen die tegenover de woning liggen. Hier mag je kosteloos parkeren. Voor kinderen t/m 2 jaar is er een kinderbedje aanwezig, overige voorzieningen moet je zelf meenemen. Huisdieren zijn in deze accommodatie helaas niet toegestaan.

Samen genieten in het bos of bij het strand ⛱

De woning ligt nabij een camping, op deze camping mag je gebruikmaken van alle faciliteiten. De camping is een heerlijke plek voor kinderen, naast een waterspeeltuin en diverse binnen- en buiten speelvoorzieningen is er ook een animatieprogramma. Terwijl de kinderen spelen geniet je zelf op het naastgelegen terras. Iedereen uitgespeeld? Ga gezellig een hapje eten in het restaurant of bestel wat lekkers bij de snackbar of pizzeria. Voor de kleine boodschappen ben je in de camping supermarkt aan het juiste adres. Ook voor volwassenen is er op de camping van alles te doen zoals minigolfen, biljarten, darten en er zijn ook sauna's en spabaden aanwezig wanneer je iets minder actief wil doen. 
Wil je iets meer ontdekken van het eiland Schouwen-Duiveland dan is er ook hier genoeg te beleven. Burgh-Haamstede en omgeving heeft mooie natuurgebieden bijvoorbeeld het duinrijke natuurgebied “Kop van Schouwen”. Ga er wandelen, fietsen en neem je verrekijker mee: er zijn genoeg bijzondere vogels te spotten! Bezoek de Oosterscheldekering en ga gelijk even langs bij Neeltje Jans: een attractiepark en museum over de Deltawerken en je kan hier heerlijk genieten van mosselen en oesters, direct uit de Oosterschelde.


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 29-04-2024 t/m 03-05-2024 (4 dagen) 1.012,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn