Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ2336 Vakantiebungalow in Westkapelle

Westkapelle, Nederland

 

vz2336-vakantiebungalow-in-westkapellevz2336-vakantiebungalow-in-westkapellevz2336-vakantiebungalow-in-westkapellevz2336-vakantiebungalow-in-westkapellevz2336-vakantiebungalow-in-westkapelle
Favoriet 
 

v.a. 431

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 6 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ2336 Vakantiebungalow in Westkapelle in Westkapelle

6-Persoons Vakantiebungalow in Westkapelle

Vrijstaande recreatiebungalow met sauna en tuin op het zuiden.

Aan de prachtige kust van Zeeland, bevindt zich deze charmante vrijstaande vakantiebungalow in Westkapelle. Gelegen op een steenworp afstand van zowel de zee als het strand, biedt deze goed gepositioneerde en sfeervolle bungalow een ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie.

De woning, omgeven door natuurlijke schoonheid, is gunstig gelegen op slechts 400 meter van een strandovergang. Vanuit de bungalow kunt u direct genieten van ontspannende wandelingen door de duinen en langs het uitgestrekte strand. De zuidelijk gelegen tuin is een oase van rust en een sfeer van totale privacy. De volledige woonvoorzieningen bevinden zich op de begane grond, wat het comfort en de toegankelijkheid van de accommodatie benadrukt.

De bungalow ligt direct aan de voet van de duinen, op slechts 400 meter van het betoverende samenspel van zee en strand. In de nabije omgeving vindt u ook een klein kreek- en bosgebied, waardoor er diverse mogelijkheden zijn om de natuur te verkennen. Aan de zuidkant van het dorp begint een uitgestrekt strand dat zich uitstrekt tot aan Vlissingen, met maar liefst 12 kilometer aan zandstrand. Deze kilometers bieden een ongekende gelegenheid voor eindeloze wandelingen en fietstochten langs de kustlijn.

De omgeving van Westkapelle staat bekend om zijn charme en bezienswaardigheden, waaronder de indrukwekkende vuurtoren die een robuuste verschijning is aan de horizon. Op loopafstand van de bungalow bevindt zich het gewaardeerde restaurant De Viking, een absolute aanrader voor culinaire verwennerij.

In Westkapelle zelf zijn alle benodigde voorzieningen binnen handbereik, waaronder winkels, gezellige terrassen, supermarkten en fietsverhuur. De regio biedt talloze mogelijkheden voor verkenning per fiets of auto. Interessante uitstapjes in de buurt zijn onder andere het Zeeuws Biologisch Museum, Delta Expo, Arsenaal, Reptielenzoo, Imkerij, Kaasboerderij, Miniatuur Walcheren, diverse molens, historische dorpen en steden, prachtige natuurgebieden en ontspannende golfslagbaden en musea. Kortom, een verblijf in deze vakantiebungalow in Westkapelle biedt niet alleen rust en comfort, maar ook een schat aan mogelijkheden om de omgeving te verkennen en te genieten van alles wat deze betoverende regio te bieden heeft.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 823,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

Zuna

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna