Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Slagharen, Nederland

 

attractie-en-vakantiepark-slagharen
Favoriet 
     

    v.a. 336

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Attractie- en Vakantiepark Slagharen in Slagharen

    4x overnachten
    incl. dagelijkse entree attractiepark
    incl. toegang tot subtropisch waterpark Aqua Mexicana*
    incl. bedlinnen
    incl. eindschoonmaak
    gratis parkeren

    Een veelzijdige vakantie voor jong en oud? Die beleef je bij Attractie- en Vakantiepark Slagharen, gevestigd in het prachtige Overijsselse Vechtdal, dat rijk is aan donkere bossen, stuwwallen, landgoederen en zandverstuivingen. Slagharen ligt centraal tussen Hardenberg en Ommen. Ontdek het pretpark met meer dan 30 attracties en shows, blijf slapen in een wigwam en neem de volgende dag een duik in het zwembad van waterpark Aqua Mexicana! Ook als het attractiepark Slagharen gesloten is, blijft er voor de kinderen genoeg vertier over. Zowel jong als oud kan zich namelijk ook prima uitleven op het vakantiepark én in de mooie natuur van het Vechtdal. Jouw vakantie Slagharen is voor elke leeftijd leuk!

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

    Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

    Hellendoorn

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    Wellness Lodge XXL 6 personen

    Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

    Hellendoorn