Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

VZ1019 Vakantiechalet Sint-Annaland

Sint-Annaland, Nederland

 

vz1019-vakantiechalet-sint-annalandvz1019-vakantiechalet-sint-annalandvz1019-vakantiechalet-sint-annalandvz1019-vakantiechalet-sint-annalandvz1019-vakantiechalet-sint-annaland
Favoriet 
 

v.a. 235

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 4 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

VZ1019 Vakantiechalet Sint-Annaland in Sint-Annaland

Knus 4-persoons vakantiechalet op kindvriendelijk chaletpark in Sint Annaland Tholen

Dit chalet  is dankzij de grote en vele ramen een zeer zonnig vakantiehuisje waar je de hele dag geniet van veel lichtinval en een leuk uitzicht. Binnenin vind je twee aparte slaapkamers, een slaapkamer beschikt over een stapelbed en de ander over twee losse bedden die ook tegen elkaar kunnen worden gezet.

De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet. De keuken is van alle gemakken voorzien om zelf lekker te koken. Zo beschik je over alle gewenste apparatuur en uiteraard een complete inventaris voor vier personen. Een fornuis, magnetron, waterkoker en koffiezetapparaat zijn aanwezig.

In het gezellige woongedeelte staat een eettafel met vier stoelen en in de ronde erker is de zithoek gesitueerd. De flatscreen televisie staat in de hoek op een tv-meubel. Aan de zijkant van het chalet bevindt zich een groot, gemeubileerd terras waar je van het mooie weer kunt genieten.

Het chalet heeft één parkeerplaats, is geheel kindvriendelijk en huisdiervriendelijk. 

In combinatie met VZ1018 bieden de chalets samen als groepsaccommodatie plek aan 8 personen. 


  • Internet (WiFi)

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

14 pers.
Groepsaccommodatie Woerden

Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse uitzicht, de Oude Rijn om in te zwemmen en te varen en de hottub.Droom in de Polder! Luxe vakantievilla in stijl van de Hoeve uit 1680. Geniet van het weidse..

Woerden