Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Buitenplaats Holten - Aan de Holterberg - Heerlijken luxe 4 persoons vakantiehuis op een rustig vakantiepark in Rijssen

Rijssen, Nederland

 

heerlijken-luxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-rustig-vakantiepark-in-rijssenheerlijken-luxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-rustig-vakantiepark-in-rijssenheerlijken-luxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-rustig-vakantiepark-in-rijssenheerlijken-luxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-rustig-vakantiepark-in-rijssenheerlijken-luxe-4-persoons-vakantiehuis-op-een-rustig-vakantiepark-in-rijssen
Favoriet 
     

    v.a. 264

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Buitenplaats Holten - Aan de Holterberg - Heerlijken luxe 4 persoons vakantiehuis op een rustig vakantiepark in Rijssen in Rijssen

    Op een schitterend en uniek stukje Nederland ligt dit luxe vierpersoons vakantiehuis op Buitenplaats Holten. Dit vakantiepark ligt namelijk aan de voet van de Holterberg te midden van uniek natuurschoon. De zeldzame Korhoenders en Kemphanen komen nog steeds voor op de Holterberg. De kernwaarden Rust, Natuur en Ruimte van de omgeving, zijn allen terug te vinden op Buitenplaats Holten. Alle chalets zijn dan ook gebouwd aan het water en liggen op grote kavels waardoor privacy gewaarborgd is.Het park zelf heeft een verwarmd buitenzwembad en een gemeenschappelijke ontspanningsruimte waar heerlijk gezeten kan worden. Ook is er een leuke kinderboerderij.

    De royale en sfeervolle living met een eethoek en zithoek voorzien van TV geeft alle ruimte voor ontspanning. De keuken is volledig uitgerust met alle moderne gemakken zodat u heerlijk kunt kokkerellen. Zo vind u hier onder andere een vier-pits gasstel, Nespresso koffiezetapparaat, waterkoker en een koel/vries combinatie. Het chalet beschikt over twee slaapkamers beide voorzien van twee eenpersoons boxspringbedden en uiteraard is er een luxe ingerichte badkamer met douchecabine en badkamermeubel. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte. Het vakantiehuis staat op een prachtig perceel aan het water met speels aangelegde tuin, zonneterras en eigen parkeerplaats.
    • Huisdieren toegestaan
    • Koelkast,Zwembad op park (open lucht),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

    Zuna

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    36 pers.
    Groepsaccommodatie Haamstede

    Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

    Haamstede