Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Résidence Terschelling - Luxe 4 persoons wellness-appartement in Wellness Waddenresort op Terschelling

Midsland, Nederland

 

luxe-4-persoons-wellness-appartement-in-wellness-waddenresort-op-terschellingluxe-4-persoons-wellness-appartement-in-wellness-waddenresort-op-terschellingluxe-4-persoons-wellness-appartement-in-wellness-waddenresort-op-terschellingluxe-4-persoons-wellness-appartement-in-wellness-waddenresort-op-terschellingluxe-4-persoons-wellness-appartement-in-wellness-waddenresort-op-terschelling
Favoriet 
     

    v.a. 272

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Résidence Terschelling - Luxe 4 persoons wellness-appartement in Wellness Waddenresort op Terschelling in Midsland

    Dit mooie en luxe vierpersoons wellness-appartement en bevindt zich op Résidence Terschelling. In het appartement heeft u een eigen sauna-/zonnehemelcombinatie tot uw beschikking, wat wil je nog meer? Het Wellnessresort ligt op een prachtige locatie in het mooie bruisende dorp Midsland. Het Noordzeestrand ligt op slechts 2000 meter afstand. Dit mooie Wellness Waddenresort beschikt over luxe appartementen en is een prima uitvalsbasis voor een lekker weekendje weg of een actieve week er tussen uit met zijn tweetjes of met de hele familie. Kom tot rust in het mooie wellness center en laat u verwennen. Zwemmen kun je in het mooie overdekte zwembad. De kinderen kunnen zich hier ook goed vermaken in de speeltuin, lekker springen op de airtrampoline of een spelletje spelen in de kinderspeelhoek. Terschelling heeft langgerekte stranden en mooie levendige dorpen. Spot zeehonden aan het strand, ga er heerlijk uitwaaien, vissen of zwemmen of maak een mooie fietstocht door het veelzijdige landschap en de leuke dorpen van Terschelling. Gewoon doen!

    Gelijkvloers appartement op de begane grond, eerste of tweede etage. Modern en luxe ingerichte woonkamer met een eethoek en zithoek voorzien van Smart-TV. De ruime open keukenheeft onder andere een oven, vaatwasser, Nespresso, magnetron, waterkoker, koelkast en een vierpits kookplaat.Er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoons boxspringbedden, waarvan één slaapkamer een flatscreen-TV heeft. De badkamer heeft een Sauna-/zonnehemelcombinatie, douche, ligbad en dubbele wastafel. Er is een separaat toilet. Afhankelijk van de ligging heeft U de beschikking over een ruim balkon met tuinmeubelen of een heerlijk terras met tuinmeubelen. Uw auto kunt u parkeren op het terrein van het appartementencomplex.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Sauna,Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    5 pers.
    Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

    Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

    Sint Geertruid

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    14 pers.
    Wilgenhaege Wellness 14 personen

    De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

    Hellendoorn