Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantieboerderij Meppen

Meppen, Nederland

 

vakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppenvakantieboerderij-meppen
Favoriet 
 

v.a. 1.380

  • Beoordeeld met een 7.6
  • 4 sterren
  • Max. 35 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantieboerderij Meppen in Meppen

In een authentiek Drents dorp met mooie rietgedekte boerderijen en een Brink met eeuwenoude eikenbomen, ligt aan de rand van het dorp deze accommodatie. Je kunt te voet of op de fiets genieten van de vele natuurgebieden.

Vanwege de ligging aan de rand van het bos in het pittoreske dorpje Meppen is onze accommodatie het ideale uitgangspunt voor: rustzoekers, wandelaars, fietsers, ruiters en sportbeoefenaars. En met de beschikking over een groot, veilig en afgeschermd sportveld is de groepsaccommodatie ook ideaal voor uw schoolkamp of familieweekend. Kortom, met welke samenstelling u ook weggaat, Deze accommodatie biedt u de oplossing! In deze accommodatie is een gezellige gemeenschapsruimte met een bar. Een ruime leefruimte met een gescheiden gezellige ruime zithoek. De keuken is volledig ingerichte mét professionele vaatwasser, oven en groot 4 pits gasfornuis. Een mooi overdekt terras, voorzien van picknicktafels en tuinmeubilair.

Een groepsaccommodatie in Drenthe met riant sport- en speelveld

 
Aan de voorkant van groepsaccommodatie treft u een riante sport- en speelveld aan. Hier kunt u vrij gebruik maken van spelmaterialen zoals voetbaldoelen, een volleybalnet, een tafeltennistafel, voetbalspel, klim/klauter rek en schommels. Het veld is ideaal voor een groot scala aan activiteiten met uw groep. In overleg kunnen wij voor u diverse activiteiten verzorgen. Wat dacht u van klootschieten, of een leuke speurtocht? Catering behoort ook tot de mogelijkheden.
 
Bekijk ook andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.075,-   Boek
Van 15-07-2024 t/m 19-07-2024 (4 dagen) 2.075,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

6 pers.
6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

Nunspeet

6 pers.
Villa Beukelaer XL Comfort 6 personen

Een riante, comfortabele en vrijstaande villa voor zes personen, dat is de Beukelaer XL Comfort. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiepingen, bevat gratis wifi en m..

Hellendoorn

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath