Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

NH Maastricht Formule 1 reis

Maastricht, Nederland

 

nh-maastricht-formule-1-reisnh-maastricht-formule-1-reisnh-maastricht-formule-1-reisnh-maastricht-formule-1-reisnh-maastricht-formule-1-reis
Favoriet 
 

v.a. 849

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

NH Maastricht Formule 1 reis in Maastricht

4-daagse Sportreizen naar Limburg bij NH Maastricht Formule 1 reis

Het circuit van Spa - Francorchamps staat bekend als één van de meest uitdagende circuits van de kalender, het circuit wat al sinds 1985 op de Formule 1 kalender staat mag met recht een klassieker genoemd worden. Voor de Nederlandse fans is dit de meest toegankelijke race van de gehele kalender, op ongeveer een uur rijden vanaf de Nederlands Belgische grens ligt het schitterende circuit van Spa - Francorchamps. Met dit arrangement overnacht je in de stad Maastricht en word je door middel van een transferbus (inclusief), gevuld met Formule 1 fans, op zaterdag en zondag naar het circuit en na afloop terug naar je hotel gebracht. Uiteraard zijn de circuit tickets voor het gehele weekend inbegrepen en boek je simpel een upgrade naar jouw favoriete tribune. Het NH Maastricht is geweldig uitgangspunt voor het Formule 1 publiek welke een bezoek aan het circuit wilt combineren met de stad Maastricht. Het hotel beschikt over 275 kamers en beschikt over verschillende stijlen, de ene kamer is klassiek en warm ingericht terwijl andere kamers een frisse en moderne uitstraling hebben. Vanaf de bovenste verdieping beschikt het hotel tevens over een schitterend uitzicht over de stad Maastricht. Het hotel heeft twee restaurants en een bar die tot laat geopend is, hier schenkt de barman graag een drankje voor je in na een drukke dag op het circuit!
  • Restaurant
  • Bar
  • Roomservice
  • Fitness
  • Fietsverhuur
  • Sauna
  • Stoombad
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Nederland

4 pers.
Wellness Lodge XL 4 personen

In alle rust genieten van uw vakantie doet u in de Wellness Lodge XL voor vier personen op vakantiepark Hof van Salland. Een heerlijk verblijf in een ruime woning met wellness faciliteiten op de begane grond en slaapkamers op de eerste verdieping.De ..

Hellendoorn

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

5 pers.
5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

Garderen

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn