Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Lifestyle appartement voor 4 personen op Resort Maastricht in Limburg.

Maastricht, Nederland

 

lifestyle-appartement-voor-4-personen-op-resort-maastricht-in-limburglifestyle-appartement-voor-4-personen-op-resort-maastricht-in-limburglifestyle-appartement-voor-4-personen-op-resort-maastricht-in-limburglifestyle-appartement-voor-4-personen-op-resort-maastricht-in-limburglifestyle-appartement-voor-4-personen-op-resort-maastricht-in-limburg
Favoriet 
     

    v.a. 417

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Lifestyle appartement voor 4 personen op Resort Maastricht in Limburg. in Maastricht

    Deze prachtige vier persoons lifestyle appartementen zijn gelegen op het prachtige Resort Maastricht. De luxe inrichting en ruimte in uw appartement maakt dat het u aan niets zal ontbreken tijdens uw verblijf. Ook vervelen is er op Resort Maastricht niet bij. Maak gebruik van de vele faciliteiten, sla een balletje, ontdek het oude stadscentrum van Maastricht of kook de sterren van de hemel, wat wel heel gemakkelijk gaat met alle luxe keukenapparatuur in het appartement.

    Ruim en licht vier persoons appartement aan het gezellige en levendige Wilhelmusplein met een gebruiksoppervlak van 70m2. Het appartement is van alle gemakken voorzien.Beneden bevindt zich een royale woonkamer met een zithoek en een eethoek en een haardtafel. De open keuken is voorzien van luxe apparatuur zoals een Nespresso koffiezetapparaat. Er is een separaat toilet aanwezig. Achter de schuifdeuren bevindt zich een royaal, overdekt terras.Op de eerste verdieping vindt u twee tweepersoonsslaapkamers voorzien van ieder twee éénpersoonsbedden. Op deze etage bevindt zich ook de badkamer met douche, toilet en een wastafel.Er is een parkeerplaats beschikbaar op het centrale parkeerterrein. Het appartement heeft een separate berging. U kunt er gebruikmaken van gratis wifi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Zwembad op park (overdekt),Tuin

    Top vakantiehuizen in Nederland

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    6 pers.
    6-persoons Notariswoning op park in Nunspeet

    De Notariswoning is een luxe vakantiewoning voorzien van 2 badkamers, gebouwd in een authentieke stijl. Begane grond:Hal en apart toilet. De woning heeft een ruime L-vormige woonkamer met een compleet ingerichte open keuken voorzien van vaatwasser en..

    Nunspeet

    6 pers.
    Groepsaccommodatie Zuna

    Ga op vakantie zonder zorgen in deze accommodatie met aanpassingen voor mindervaliden!Deze luxe chalet is compleet aangepast voor mindervaliden en ouderen, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Geniet zonder zorgen van wat dit mooie stukje Nederla..

    Zuna

    5 pers.
    5 persoons vakantiehuis in Garderen op park de Wilde Kamp.

    Sfeervol vakantiehuis in GarderenRustzoekers, wandelaars en fietsers opgelet: in dit sfeervolle vakantiehuis in Garderen voel je je meteen thuis. Het vrijstaande vakantiehuis is geschikt voor vijf personen en te vinden op natuurrijk bungalowpark 'de..

    Garderen