Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Wellness Lodge | jacuzzi, sauna and sunshower | 2 persons

Holten, Nederland

 

panorama-wellness-lodge-jacuzzi-sauna-and-sunshower-2-personspanorama-wellness-lodge-jacuzzi-sauna-and-sunshower-2-personspanorama-wellness-lodge-jacuzzi-sauna-and-sunshower-2-personspanorama-wellness-lodge-jacuzzi-sauna-and-sunshower-2-personspanorama-wellness-lodge-jacuzzi-sauna-and-sunshower-2-persons
Favoriet 
     

    v.a. 1.297

    • Max. 2 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Panorama Wellness Lodge | jacuzzi, sauna and sunshower | 2 persons in Holten

    Chaletpark "Buitenplaats Holten" ligt op een unieke locatie, heel gemakkelijk bereikbaar en te midden van uitzonderlijk natuurschoon. Dit is een park in ontwikkeling waarbij is gekozen voor heel veel ruimte rond de chalets, mooie waterpartijen en een zorgvuldige parkinrichting. Alle bungalows hebben uitzicht op de vijver.

    Buitenplaats Holten ligt aan de voet van de Holterberg, een deel van de Sallandse Heuvelrug. In dat Nationale Park kun je 's morgens de reeën zien lopen, met een beetje geluk steenmarters en dassen kunt waarnemen en wel liefst 75 vogelsoorten spotten. In de bossen en heidevelden van de Sallandse Heuvelrug kun je heerlijk wandelen en fietsen. Er zijn ook Nordic Walking routes aangelegd. Buitenplaats Holten is prachtig ruim opgezet en biedt u de rust, ruimte en stilte van de natuur, om helemaal eens bij te komen.

    Het Wereldtijdpad in de omgeving van de Holterberg biedt verschillende wandelroutes. Elke route voert door een andere periode van de geschiedenis. Langs de route staan meer dan 2000 jaarpaaltjes, waarop wetenswaardigheden uit het betreffende jaar staan vermeld.

    In de omgeving een verscheidenheid aan mogelijkheden voor activiteiten en dagtrips. Wie lekker wil winkelen of uitstapjes wil maken, kan tijdens de openingsdagen terecht in de stad Rijssen (3 km) of het dorpje Holten (2 km).

    Geniet van een panorama wellnesslodge met jacuzzi, traditionele Finse sauna en inloopdouche met sunshower. En dat alles in een sfeervolle lodge waarbij je vanuit je bed uitkijkt over de Twentse weilanden. Op je slaapkamer kun je genieten in een traditionele Finse sauna en je spring zo onder de inloopdouche met sunshower. Zo'n gave slaapkamer zie je zelden!

    De jacuzzi die op het buitenterras te vinden is, is altijd lekker warm. Je drukt op de knop en je geniet van heerlijke jets en bubbels. Een jacuzzi is natuurlijk sowieso fijn, maar wij vinden dat deze op een van de mooiste plekjes van Nederland staat. Het uitzicht vanuit je jacuzzi over de weilanden is prachtig!

    Zowel in de zomer als in de winter is het genieten in de Panaroma WellnessLodge. In de ruime woonkamer is een keuken te vinden met alle luxe. Zo vind je er een vaatwasmachine, combimagnetron en kun je koken op een 4-pits kooktoestel. Er is een fijne relax bank om lekker te ontspannen na een actieve wandel- of fietsdag op de Holterberg of na een ontspanmoment in de sauna. 

    De Panorama WellnessLodge is geschikt voor 2 volwassenen. Wel is er de ruime om een baby mee te nemen. Hiervoor kun je een babybedje bijboeken! 

    Bestel ook een streekontbijt als extra optie ontbijt ☕️🍳


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Nederland

    4 pers.
    Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

    Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

    Garderen

    94 pers.
    Groepsaccommodatie Apeldoorn

    Ben je een echte natuurliefhebber? Dan is dit de perfecte groepsaccommodatie voor je volgende weekendje weg! Dit unieke pand is in 1865 gebouwd en ligt een landgoed, omringd door loof-, naald- en gemengd bos, weilanden en akkers. Kinderen kunnen hier..

    Apeldoorn

    2 pers.
    Wellness Lodge 2 personen

    Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

    Hellendoorn

    10 pers.
    Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

    Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

    Slenaken-Heijenrath