Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Wilgenhaege 14 personen

Hellendoorn, Nederland

 

wilgenhaege-14-personenwilgenhaege-14-personenwilgenhaege-14-personenwilgenhaege-14-personenwilgenhaege-14-personen
Favoriet 
 

v.a. 1.445

  • Beoordeeld met een 9
  • 4 sterren
  • Max. 14 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Wilgenhaege 14 personen in Hellendoorn

De Wilgenhaege is een grote villa met 7 slaapkamers en biedt ruimte aan maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie dan wel vrienden.

De luxe villa op het Hof van Salland is uiteraard traditioneel gebouwd met duurzame materialen in authentieke Twents Saksische stijl. De Wilgenhaege staat op een royaal, groen perceel, zodat u in alle rust en privacy kunt recreëren. Bij deze groepsaccommodatie is het mogelijk om twee auto's te parkeren. 
Daarnaast zijn alle accommodaties op het park strikt rookvrij.

Bruto vloeroppervlakte ca. 224 m2 
Deze villa wordt vanwege de rust niet verhuurd aan groepen jongeren.

Begane grond

Entree en apart toilet. De ruime woonkamer is ingericht met flatscreen tv, gratis wifi, gashaard en vloerverwarming. Ook vindt u hier de openslaande deuren naar de tuin. De ruime tuin heeft een groot terras met teakhouten tuinmeubelen en parasol. Op de begane grond vindt u de luxe open keuken met 5-pits kookplaat met wokbrander, vaatwasser, combi-oven en koelkast met aparte vriezer. Verder zijn er twee slaapkamers, ieder met één tweepersoonsbed. Daarnaast heeft minimaal een slaapkamer een flatscreen televisie. Beide slaapkamers hebben een badkamer en suite met een wastafel en een whirlpool of inloop-regendouche. Tevens is er een externe berging.

Eerste verdieping

De bovenverdieping is uitgerust met vijf slaapkamers. Iedere slaapkamer bevat twee eenpersoonsbedden. Verder zijn er twee badkamers, beide met douche of whirlpool, wastafel en toilet.

Met voorkeur te boeken

Geef bij het boeken van deze riante villa uw voorkeuren aan (zie hiervoor ook de voorkeurskosten), zoals een specifiek accommodatienummer, wasmachine en wasdroger. Een hond is uitsluitend op aanvraag toegestaan; overige huisdieren zijn niet toegestaan in de villa's.

* Voor de Wilgenhaege is de 50+ korting niet van toepassing.


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 25-03-2024 t/m 29-03-2024 (4 dagen) 1.735,-   Boek
Van 08-04-2024 t/m 12-04-2024 (4 dagen) 1.523,-   Boek
Van 15-04-2024 t/m 19-04-2024 (4 dagen) 1.523,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede

8 pers.
2 appartementen in Luttenberg de Twente Stee en de Salland Stee naast elkaar te huur

2 Splinternieuwe 4 persoons appartementen naast elkaar op een kleine minicamping in Luttenberg (leuk voor de kinderen) te huur (in totaal 8 personen). Deze appartementen liggen in het plaatsje Luttenberg "De Parel van Salland", het dorp telt 2200 inw..

Luttenberg

14 pers.
Wilgenhaege Wellness 14 personen

De Wilgenhaege Wellness is een grote villa met 7 slaapkamers, wellness faciliteiten en ruimte voor maar liefst 14 personen. De villa is uitermate geschikt voor een heerlijke vakantie met familie en vrienden.De luxe villa op het Hof van Salland is uit..

Hellendoorn