Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Groepsaccommodatie Groesbeek

Groesbeek, Nederland

 

groepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeekgroepsaccommodatie-groesbeek
Favoriet 
 

v.a. 2.420

  • Beoordeeld met een 8.3
  • 4 sterren
  • Max. 42 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Groepsaccommodatie Groesbeek in Groesbeek

Groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het mooie dorp Groesbeek, midden tussen de prachtige heuvels, met uitzicht op het noordelijke hellinggebied en de Zevenheuvelenweg.

Groepsaccommodatie is gelegen aan de rand van het dorp Groesbeek, midden tussen de heuvels, met uitzicht op het noordelijke hellinggebied en de Zevenheuvelenweg.

Een groepsaccommodatie in Gelderland met wellness

Deze groepsaccommodatie heeft vele luxe voorzieningen. Op de begane grond is een eethoek, zithoek en een heuse bar. Er is een muziekinstallatie en een flatscreen TV in deze verblijfsruimte. Op de 3e verdieping tref je een tweede verblijfsruimte met panoramisch uitzicht over de heuvels van Groesbeek. Op deze verdieping is ook een relax ruimte met sauna,relax massagestoel, infrarood cabine en douchecabine. Er is daarnaast nog een (kleine) kamer met fitnessapparatuur. Dan hebben wij het nog niet gehad over de bioscoop. Met echte bioscoopstoelen, een prima beeld en geluid is dit vooral voor kinderen een beleving. De accommodatie heeft 42 slaapplaatsen verdeeld over 15 kamers. Alle kamers hebben een douche, toilet en wastafel. Er zijn 2 slaapkamers die kunnen samengaan als familiekamer. Alle kamers hebben boxspringbedden.  De keuken is voorzien van alle denkbare apparatuur en is naast het eetgedeelte gelegen. Je hebt buiten een landschapstuin met hertenwei, waar je kunt wandelen. Je hebt daarnaast de beschikking over een eigen parkeerplaats.

Samen en dagje wandelen of fietsen

De bijzonder fraaie omgeving biedt vele recreatiemogelijkheden, zoals wandelen en fietsen, het Afrika museum, museum de Heilig Landstichting, het Bevrijdingsmuseum, Pretpark Tivoli, diverse wandel- en fietsroutes, natuurgebieden als 'de Gelderse Poort' en 'de Duivelsberg'. De eigenaren adviseren je graag bij het samenstellen van een actief programma. 

Bekijk ook de andere


  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 2.420,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 2.420,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 2.420,-   Boek
Van 17-06-2024 t/m 21-06-2024 (4 dagen) 2.420,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

5 pers.
Landgoed St. Geertruid - Natuurloft® Koken met hottub en pizzaoven

Luxe vakantiehuizen om te ontspannen en relaxen in Limburg, met z'n 2-jes of gezin.De Natuurlofts® zijn een uniek concept waarbij beleving van de natuur centraal staat. Deze luxe vakantiewoningen staan op een mooie plek in het Limburgse heuvellandsc..

Sint Geertruid

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

6 pers.
Groepsaccommodatie Zuna

Een luxe en stijlvol huisje met een uitzicht over het water om bij weg te dromen. Het is hier altijd genieten, op een regenachtige winterdag of een zwoele zomerdag.Een luxe en stijlvol vakantiehuisje met een uitzicht over het water om bij weg te drom..

Zuna

2 pers.
Wellness Lodge 2 personen

Romantische, luxe accommodatie compleet ingericht met o.a. traditionele opgietsauna, regendouche met Sunshower en whirlpool. Met volledig uitgeruste keuken.Recreëren in luxe en romantiek, dat doet u in de Wellness Lodge voor twee personen op vakanti..

Hellendoorn