Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiehuis De Bult

De Bult, Nederland

 

vakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bultvakantiehuis-de-bult
Favoriet 
 

v.a. 738

  • Beoordeeld met een 7.9
  • 4 sterren
  • Max. 18 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiehuis De Bult in De bult

Genieten direct aan de bosvijver in en om deze prachtige groepsaccommodatie met hek om de complete tuin. De accommodatie is een prachtig eigentijds gebouw in unieke tulpvorm.

Genieten direct aan de bosvijver in en om deze prachtige groepsaccommodatie met hek om de complete tuin. De accommodatie is een prachtig eigentijds gebouw in unieke tulpvorm. Het rieten dak geeft de accommodatie een knusse sfeer. 

Groepsaccommodatie in Overijssel, gelegen op een vakantiepark

Deze accommodatie biedt landelijke luxe middenin een bosrijke omgeving en heeft verrassende elementen, waaronder een apart woon- en slaapgedeelte. Je wordt bij binnenkomst aangenaam verrast door de grote tafels en het unieke model van de groepsaccommodatie. De accommodatie is voorzien van een gezellige woonkeuken en compleet gelijkvloers. In totaal zijn er 8 slaapkamers en 3 badkamers. Zeer geschikt voor je familie- of vriendenweekend, maar ook voor zakelijke bijeenkomsten of teambuilding.

Samen struinen door het bos

De groepsaccommodatie ligt op een veelzijdig vakantiepark in de bossen met veel bijzondere speeltoestellen en een heerlijk verwarmd zwembad. Gelegen in een bosrijk gebied in Noordwest-Overijssel, op een steenworp afstand van Giethoorn, Drenthe en Friesland en grenzend aan de boscomplexen De Woldberg en De Eese.

 Bekijk ook de andere


  • Huisdieren toegestaan
  • Internet (WiFi)
Beschikbaarheid Prijs
Van 13-05-2024 t/m 17-05-2024 (4 dagen) 988,-   Boek
Van 27-05-2024 t/m 31-05-2024 (4 dagen) 988,-   Boek
Van 03-06-2024 t/m 07-06-2024 (4 dagen) 988,-   Boek
Van 10-06-2024 t/m 14-06-2024 (4 dagen) 988,-   Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Nederland

6 pers.
Wellness Lodge XXL 6 personen

Vrijstaande villa voor zes personen met eigen wellness faciliteiten, dat is de Wellness Lodge XXL; de basis voor ontspanning. De luxe villa is gebouwd met duurzame materialen in de traditionele Twents Saksische stijl.De villa bestaat uit twee verdiep..

Hellendoorn

4 pers.
Unieke topvilla in Garderen prachtige natuur-wild-rust- luxe-spa-sauna

Natuurliefhebbers die houden van het bos en de ongerepte natuur komen in deze luxe villa volledig aan hun trekken. Deze idyllische plek ligt in een stiltegebied. Er is geen lichtvervuiling 's nachts, geen verkeer en geen waarneembare menselijke gelui..

Garderen

10 pers.
Limburgse Carrehoeve Flab - vakantiehuis Zuid-Limburg voor een weekendje weg

Bourgondische gastvrijheid, een luxe vakantiehuis in Limburg met uitzicht op heuvels, een fijne plek voor een ontdekkingstocht naar Maastricht, Aken en Luik.Bourgondisch vakantie vierenIn het uiterste puntje van het heuvelland van Zuid-Limburg staat ..

Slenaken-Heijenrath

36 pers.
Groepsaccommodatie Haamstede

Aan de bosrand tegen de duinen, tussen het dorp Haamstede en het strand bij de Vuurtoren, ligt deze luxe groepsaccommodatie met een landelijk karakter. Rustig en beschut in een boomgaard met een eigen speelveld en par...Aan de bosrand tegen de duinen..

Haamstede